Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piramidele „energetice” din Hunedoara. Munții cu înfățișare ciudată care dau fiori românilor VIDEO

Publicat:

Retezatul, și culmea Setraș din Munții Metaliferi se disting de la zeci de kilometri prin infațișarea de piramide fara varf, iar localnicii le-au atribuit insușiri paranormale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O structura ciudata a fost descoperita linga piramidele din Giza

19:45, 16.05.2024 - O echipa de arheologi din Japonia a facut o descoperire in necropola de vest din Giza, o structura subterana enigmatica in forma de „L”. Arheologii au utilizat tehnologii avansate, fiind masurate eventualele structuri subterane. Aceștia au identificat o anomalie la aproximativ 2 metri adincime in necropola…

AGRICULTURA HUNEDOREANA – 21 aprilie 2024

11:10, 19.04.2024 - Invitat: Pavel IOVANEASA, crescator de oi, președinte Asociația Zonala a Crescatorilor de Ovine „Retezatul” Hațeg The post AGRICULTURA HUNEDOREANA – 21 aprilie 2024 appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: „Situația a fost cel puțin ciudata”

10:40, 13.04.2024 - Vineri, in ziua in care a fost inlocuit din funcția de prefect al județului Hunedoara, Calin Petru Marian a fost implicat intr-un accident rutier, pe șoseaua Hațeg - Petroșani. Acesta a pierdut controlul mașinii cu care se deplasa.

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.


Ce parere ai despre aceasta stire?