Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pink, all nude în Times Square din New York

Publicat:

Cantareata americana Pink a pozat goala pentru o campanie publicitara a organizatiei People for the of Animals (PETA), care activeaza in domeniul protectiei animalelor, informeaza contactmusic.com.

Afisul in care Pink, in varsta de 35 de ani, apare goala, cu genunchii la gura si razand, are 27 de metri latime si a fost dezvelit miercuri in din . Aceasta ocazie a fost folosita de PETA pentru a marca debutul din metropola americana, informeaza Mediafax.

Afisul contine sloganul "As sta mai degraba goala decat sa port blanuri…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Record mondial doborat de un campion nigerian! A jucat sah fara intrerupere timp de 58 de ore

19:50, 20.04.2024 - Un campion nigerian de sah a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucand fara oprire timp de 58 de ore. Tunde Onakoya, in varsta de 29 de ani, a inceput miercuri sesiunea maraton in Times Square din New York. El a ajuns la 58 de ore in primele ore ale zilei de sambata, depasind recordul…

Maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah

12:05, 20.04.2024 - Sub luminile stralucitoare ale emblematicei Times Square din New York, maestrul nigerian de șah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de șah, potrivit mediafax.Dupa ce a jucat timp de 58 de ore consecutive, el era inca la masa, relateaza BBC.

Claudia Patrașcanu, prima reacție dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in Dubai cu copiii sai: „E drept raspunzator pentru ei”

10:40, 08.04.2024 - Claudia Patrașcanu a reacționat dupa ce s-a aflat ca Gabi Badalau a plecat in vacanța, in Dubai, cu cei doi baieți ai sai, iar alaturi de ei se afla și Bianca Dragușanu cu fiica sa. Artista se rasfața cat timp a ramas singura acasa.De cateva zile, Gabi Badalau se afla in Dubai alaturi de cei doi baieți…

Activistii PETA au cumparat trei porumbei voiajori de pe unul dintre domeniile regelui Charles al III-lea

21:55, 28.02.2024 - PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), o cunoscuta organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor, a cumparat si a relocat trei porumbei voiajori de pe domeniul Sandringham, detinut de regele Charles al III-lea.

Motivul pentru care PETA cere interzicerea figurinelor cu animale din caruselele pentru copii

08:50, 11.02.2024 - Filiala din Țarile de Jos a organizației pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) a cerut interzicerea figurinelor cu animale din caruselele pentru copii, relateaza publicația olandeza Algemeen Dagblad (AD), citata de Bild.Caruselele „promoveaza exploatarea creaturilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?