Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piloţii americani, din nou în misiune la Câmpia Turzii

Publicat:

71 se desfasoara in aceste zile programul romano-american „Combat, Search and Rescue" . Exercitiul are ca finalitate dezvoltarea tehnicile de zbor si de salvare pe care le folosesc pe adevaratele campuri de lupta pilotii angrenati in misiuni desfasurate sub comanda NATO.

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Intalnire emotionanta intre Zelenski si veterani americani in Normandia: „Sunteti un erou, ma voi ruga pentru dumneavoastra”

21:21, 06.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o intalnire emoționanta, joi, cu veterani americani, la Omaha Beach, unde a fost prezent pentru a marca 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, relateaza The Huffington Post.

Pedeapsa primita de un interlop din Braila care a injunghiat doi baschetbaliști americani. Care a fost deznodamantul

13:01, 14.05.2024 - Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, a injunghiat doi baschetbaliști americani in septembrie 2018 intr-un club din Braila. Șocați de cele intamplate, sportivii și-au reziliat contractele, iar Primaria a retras ulterior finanțarea clubului de bachet, provocand colapsul acestuia.

Militarii americani vor efectua exerciții in Moldova. In ce raioane vor avea loc acestea

18:00, 03.05.2024 - Efectivele Trupelor Aeropurtate ale Forțelor Armate din SUA și Republicii Moldova vor participa in saptaminile urmatoare la un exercițiu military, informeaza in rețelele sociale Ambasada SUA in Republica Moldova. Exercițiul, care este unul planificat, va include salturi aeriene și desfașurare a forțelor…

Dispariția misterioasa a fiicei de 16 ani a unor magnați americani ai tehnologiei. Cand a fost vazuta ultima data VIDEO

16:15, 26.04.2024 - Mint Butterfield, fiica unor cunoscuți antreprenori din lumea tehnologiei, a disparut in weekend. Tanara de 16 ani a fost zarita pentru ultima data duminica seara, in Bolinas, California, la nord de San Francisco.

Biden, „entuziasmat” de piloții americani care au doborat drone iraniene: „Sunteți cei mai buni din lume. Jur pe Dumnezeu”

13:25, 15.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit cu piloții americani care au participat la doborarea dronelor lansate de Iran impotriva Israelului și le-a mulțumit pentru reușita. Liderul de la Casa Alba s-a declarat entuziasmat de indemanarea piloților și a declarat ca sunt cei mai buni din lume.

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

20 de istorie in NATO la Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu.”

20:46, 01.04.2024 - Acum 20 de ani, pe 1 aprilie 2004, a avut loc prima decolare a aeronavelor MiG-21 LanceR, intr-o misiune de poliție aeriana de pe aerodromul din Campia Turzii. „In data de 1 aprilie 2004 a avut loc prima decolare a aeronavelor MiG-21 LanceR intr-o misiune de poliție aeriana de pe aerodromul din Campia…

Ce cauta magnații americani la curtea Imparatului Roșu

17:05, 27.03.2024 - Președintele Xi Jinping s-a intalnit cu directorii executivi americani, printre care Evan Greenberg de la Chubb și Cristiano Amon de la Qualcomm. O intalnire cu talc, deoarece se urmarește refacerea legaturilor distruse de tensiunile geopolitice și comerciale dintre cele mai mari doua economii ale lumii.…


Ce parere ai despre aceasta stire?