Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piesa “Don’t Stop” a băieţilor de la 5 SOS, aşa cum nu ai mai auzit-o până acum!

Publicat:

este foarte talentata! Cantareata se pricepe foarte bine sa cante la ukulele, dovada acest cover extraordinar! a cantat live piesa baietilor de la 5 SOS, “Don’t Stop” si nu oricum, ci la ukulele! Cu toate ca originalul este mult mai energic, varianta lui Meghan ne place la nebunie! Ba mai mult! Pana si a spus despre interpretare ca este “nemaipomenita”!

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua piesa a lui Florian Rus in colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast – VIDEO

10:46, 10.04.2024 - Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineața la Virgin Radio Breakfast ca sa-și lanseze noua colaborare, „Daca ne ranim”. Matinalii Giulia și Andrei au vrut mai intai sa știe cum s-au scris versurile și cum a aparut linia melodica. Lucrul intr-o tabara de creație organizata…

VIDEO | Eclipsa totala de soare a reinviat o melodie legendara: Piesa s-a auzit din milioane de difuzoare

21:06, 09.04.2024 - Din cand in cand, clasamentele muzicale sunt umbrite de revenirea unui adevarat clasic.La 40 de ani de la lansare, piesa Total Eclipse of the Heart a lui Bonnie Tyler a avut o revenire peste noapte.

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Jessie Baneș lanseaza piesa "Romania mea", cu un puternic mesaj patriotic. Șocant: Autoritațile i-au blocat accesul la filmare!

19:10, 22.02.2024 - Artista Jessie Baneș a lansat astazi o noua piesa in care aduce in prim plan un mesaj patriotic deosebit, evidențiind o dragoste de țara puternica și de nestavilit și reamintind romanilor de pretutindeni cat de important este sa pastrezi in suflet vie amintirea țarii unde te-ai nascut.Cantareața a anunțat…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Piesa care a rupt internetul in doua. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulata de femei și injurata de barbați. „Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna!”

13:35, 17.02.2024 - Cantareața de trap Erika Isac a starnit o furtuna pe rețelele de socializare odata cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a facut furori in anii '90.


Ce parere ai despre aceasta stire?