Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piaţa supreveghetorilor prin GPS va creşte cu minimum 20% în următorii ani

Publicat:

Pentru eficientizarea costurilor si a scapa de plata orelor suplimentare actionarii marilor companii multinationale si chiar ai bancilor apeleaza la sistemele de monitorizare a flotelor auto prin GPS. Cel mai mare jucator din piata, SAS Grup, este de parere ca aceasta piata va creste in medie cu 20% in urmatorii doi-trei ani.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scemtovici & Benowitz Gallery: “Piața de arta din Romania a avut profit negativ in 2022, dar colaborarea intre operatorii culturali poate crește performanța sectorului”

01:06, 17.05.2024 - Piața romaneasca de arta a incheiat anul 2022 pe pierdere, potrivit studiului realizat de o agenție de marketing specializata in industriile culturale și creative, comandat de Scemtovici & Benowitz Gallery.

Se scumpesc locuințele: romanii iși tempereaza achizițiile, dar crește cererea in zonele periurbane

20:21, 30.04.2024 - Piața imobiliara din Romania trecere printr-un proces de reconfigurare și se indreapta tot mai mult catre proiecte de locuințe mai eficiente energetic, in zone periurbane și o temperare a cererii.

Piața imobiliara din București a explodat in primele trei luni ale anului: Prețurile vor crește!

13:55, 25.04.2024 - Numarul locuintelor vandute in Bucuresti a crescut in primul trimestru al anului cu 18% fata de aceeasi perioada din 2023, in timp ce la nivel național cererea s-a majorat cu 19%, potrivit companiei de consultanta imobiliara Colliers.

Rusia va trebui sa importe forța de munca daca nu crește productivitatea, avertizeaza Putin

16:10, 04.04.2024 - Presedintele Vladimir Putin a atenționat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din pricina crizei demografice legate de imbatranirea populatiei.

Inteligența artificiala afecteaza piața muncii. Ce meserii vor arata diferit in urmatorii ani

14:10, 25.03.2024 - Deși sunt inca relativ noi, se preconizeaza ca modelele lingvistice mari (LLM) și alte tehnologii generative de inteligența artificiala vor avea o influența semnificativa asupra pieței muncii.

CHELTUIELI PENTRU ANIMALE Fermierii: pentru a creste un miel pana la 25-27 kg se cheltuiesc minimum 600 de lei

10:00, 05.03.2024 - Atunci cand cineva aude despre o turma mai mare de oi si/sau de capre, imediat isi imagineaza sutele sau miile de euro si/sau dolari care intra in buzunarele,... The post CHELTUIELI PENTRU ANIMALE Fermierii: pentru a creste un miel pana la 25-27 kg se cheltuiesc minimum 600 de lei first appeared on…

Bitcoin crește ca-n povești. Dolarul scade

15:41, 27.02.2024 - Bitcoin, cea mai mare criptomoneda din lume in funcție de capitalizarea de piața, și-a extins marți raliul in tranzacțiile din Asia, atingand un maxim al ultimilor doi ani de peste 56.000 de dolari și ridicand piața criptografica in general, pe fondul evoluțiilor pozitive ale pieței și al achizițiilor.…

Lovitura de proporții pe piața media din Romania! Un post generalist va transmite exclusiv Formula 1 in Romania in urmatorii 3 ani!

14:10, 23.02.2024 - Antena 1 devine casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena 1, Antena Stars si platforma AntenaPLAY. Prima cursa va fi in weekendul viitorm cand vom avea Marele Premiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?