Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petre Roman e în DOLIU: A fost găsită moartă

Publicat:

Fostul premier, trece prin clipe groaznice. Familia lui e in doliu. Liberalul a pierdut unul dintrei cei mai dragi membri ai familiei. a fost gasita moarta, in curte. In urma cu aproape cinci luni, cantareața si-a condus tatal pe ultimul drum.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia disparuta de la Copaceana a fost gasita moarta. Frații Ursu se vor ocupa de inmormantare

15:51, 08.05.2024 - DE NEIERTAT… In Vinerea Mare, Marioara Bulgaru, de 65 ani, disparea de la domiciliul sau din Copaceanu, comuna Falciu. Avea afecțiuni psihice. Familia a facut multe apeluri ca femeia sa fie gasita, dar ieri aveau sa primeasca o veste tragica. Marioara a fost gasita moarta, tocmai la Roșiești, dupa cum…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Ultima ora! Tanara insarcinata, disparuta acum 8 zile din Orhei, gasita moarta

13:35, 20.04.2024 - Ana- Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, disparuta din data de 12 aprilie ar fi fost gasita, moarta. Despre asta a anunțat blogherul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neinsuflețit al fetei a fost gasit in preajma unui iaz la cațiva kilometri de casa șoferului.

Doliu in familia Snegur: Fiul primului președinte de țara a decedat, la jumatate de an dupa tatal sau

10:00, 18.04.2024 - Vitalie Snegur, fiul primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a decedat pe 15 aprilie. Anunțul a fost facut de catre Episcopia de Ungheni și Nisporeni, care a venit cu un mesaj de condoleanțe.

Frumoasa studenta la Medicina gasita moarta la Timișoara a fost ucisa cu lovituri de cuțit

13:00, 23.03.2024 - Vineri dupa amiaza, Poliția Timiș a fost sesizata despre faptul ca o persoana a fost descoperita decedata intr-un apartament de pe bulevardul Dragalina din Timișoara. Alarma a fost data de doua tinere studente la medicina care locuiau, cu chirie, impreuna cu o a treia fata in apartamentul de langa gara.…

Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe un camp, din cauza frigului. Familia ei a dat-o disparuta recent

12:46, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe camp, la cateva zile dupa ce a fost data disparuta. Aceasta a murit din cauza frigului de afara, dupa mai multe zile petrecute la temperaturi reduse. Femeia avea 35 de ani.

O femeie de 35 de ani, data disparuta de familie, a fost gasita moarta din cauza frigului, pe un camp

11:51, 19.02.2024 - O femeie de 35 de ani din localitatea damboviteana Butimanu, data disparuta de cateva zile de familie, a fost gasita moarta pe un camp, decesul survenind, cel mai probabil, din cauza frigului, informeaza, luni, IPJ Dambovita.

Saya a disparut din nou dar poate fi gasita cu ajutorul cititorilor! Familia o cauta, sa-i ajutam

12:35, 15.02.2024 - Din pacate, cațelușa Saya, care s-a pierdut in zona Balaban (Microraion 5) din Targoviște este din nou de negasit, dupa ce o poarta a fost lasata deschisa la o ieșire comuna din spatele casei…Proprietarii cațelușei spera sa nu fie rea intenție. Orice informație poate fi furnizata la numarul de telefon…


Ce parere ai despre aceasta stire?