Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petre Roman, dezvăluiri în fața Adelei Popescu la Pro TV. Ce i-a spus vedetei în direct

Publicat:

,Vorbește Lumea’ a surprins azi cu cațiva invitați deosebiți. Mulți dintre fanii emisiunii au ramas surprinși cand i-au vazut pe și soția sa pe canapea. Cei doi au vorbit despre cum arata viața lor. Cum arata ziua de Dragobete la ei și ce fac atunci cand ies in oraș? De asemenea, barbatul a […] The post , dezvaluiri in fața la Pro TV. Ce i-a spus vedetei in direct appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica vitrega a lui Petre Roman face dezvaluiri despre fostul premier

19:25, 03.05.2024 - Fiica regretatei Mioara Roman, Catinca Roman, a marturisit ca fostul premier Petre Roman, tatal ei vitreg, a avut grija sa se ocupe de educația ei dar in schimb nu i-a aratat niciun fel de afecțiune, conform click.ro.

Secretele ascunse ale tinereții lui Elvis Presley: Dezvaluiri șocante despre devastarea casei unui prieten, dupa aproape 70 de ani

10:30, 15.04.2024 - Russ Tamblyn, in varsta de 89 de ani, un actor american, a dezvaluit in memoriile sale un episod din 1957, in care Elvis Presley a locuit temporar in reședința sa din Malibu. Deși i s-a promis ca va fi o ședere pașnica, la revenirea sa, a gasit casa in dezordine, cu mancare raspandita pe jos, pahare…

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Antonio Ștefanescu i-a impresionat pe jurați cu preparatul sau japonez. Concurentul a facut dezvaluiri uimitoare: ”Am gatit pentru Regina” / VIDEO

01:05, 10.04.2024 - Antonio Ștefanescu a deonstrat ca este un as in bucatarie și a trecut in etapa urmatoare. Preparatul sau i-a impresionat pe jurați, apoi experiența avuta in marile restaurante de lux i-au facut pe chefi sa și-l doreasca in echipele lor.

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.

Rebel Wilson anunta dezvaluiri despre un star de la Hollywood, care il fac sa o ameninte. Cartea sa de memorii va aparea in aprilie

22:05, 23.03.2024 - Rebel Wilson a declarat ca un star de la Hollywood „incearca sa o amenințe” dupa ce a aflat despre intentia sa de a-l nominaliza si a-l prezenta asa cum este in realitate in noua sa carte de memorii.

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Jocuri de culise in Superliga și dezvaluiri in direct: „Nu te baga nimeni in seama, lucrurile erau aranjate! Totul era jucat pe sub masa”

13:20, 11.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal și la echipa pe care o finanța Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi…

Gigi Becali pregateste marea lovitura! Cum vrea sa distruga echipa Armatei. Dezvaluiri uluitoare din interior

08:46, 09.03.2024 - Gigi Becali pregateste marea lovitura. S-a aflat cum vrea latifundiarul din Pipera sa distruga echipa armatei. Gigi Becali are un plan incredibil prin care sa dea sah mat celor mai mari dusmani pe care ii are.Vezi AICI cum vrea Gigi Becali sa distruga Armata...


Ce parere ai despre aceasta stire?