Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 2000 de joburi în industria hotelieră disponibile pentru sezonul 2012

Publicat:

Peste 40 de hoteluri de lux din Grecia si Cipru vin in Romania la ceea de a VIII-a editie a targului de joburi organizat de ICEPWORLD ROMANIA. Aceasta editie promite a fi cel mai mare targ din industria hoteliera organizat in Romania. Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

FlixBus iși extinde oferta din Romania și anunța noi destinații pentru sezonul de vara spre Grecia și Bulgaria

23:55, 05.06.2024 - FlixBus, compania care opereaza cea mai mare retea de autocare interurbane din Europa, isi extinde oferta din Romania si lanseaza noi conexiuni pentru sezonul de vara spre Grecia si litoralul bulgaresc.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin

21:30, 05.05.2024 - Radu Pietreanu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Paine și sare” acesta trece in revista situațiile in care romanii au dat dovada de multa imaginație cand vine vorba de bautura.

Sucevenii Cristi Tcaciuc și Radu Pețenghea au concurat cu succes pentru Romania la ...

18:36, 30.04.2024 - Romania a incheiat pe prima poziție in clasamentul pe medalii la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness care s-a desfașurat zilele trecute la Timișoara, cu participarea a peste 150 de sportivi din Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Macedonia, Albania, Bulgaria, Slovacia, Croația și ...

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Gasește locul de munca potrivit la Targul de Cariere | Mureș! Peste 600 de joburi disponibile

04:11, 16.04.2024 - Targul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din Romania și Republica Moldova, revine la Targu Mureș și aduce candidații fața in fața cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: producție, automotive, inginerie, farmaceutic, IT, energie, servicii…

Academia Naționala de Fotbal a organizat cea de-a treia ediție a Youth Council Coaches

16:05, 12.04.2024 - 22 de viitori antrenori de fotbal din Romania au participat la a treia ediție a programului de leadership care a avut loc in perioada 10-12 aprilie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, potrivit mediafax.

Palatul Copiilor Constanta: Inotatorii, patru medalii si recorduri personale in Grecia, la Ivanofeia“, intrecere internationala (GALERIE FOTO)

17:05, 27.03.2024 - Matei Silivestru, Vlad Nicolaev si Eric Lefterica, pregatiti de Octavian Tileaga, au reprezentat Palatul Copiilor Constanta la competitia de la Salonic. Intalnirea internationala de inot "Ivanofeialdquo;, desfasurata in Grecia, la Salonic, a reunit la start, printre sutele de participanti din Grecia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?