Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peru: 12 morţi în confruntările dintre protestatari şi poliţie

Publicat:

Ciocnirile dintre fortele de securitate si manifestantii care cer demisia presedintei peruane au provocat luni cel putin 12 morti la Juliaca, in timpul unei tentative de invadare a aeroportului acestui oras situat in sud-vestul tarii, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Violențe la vizita Maiei Sandu in Gagauzia: Ciocniri intre politie si protestatari prorusi

14:50, 10.04.2024 - Vizita presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, in regiunea autonoma Gagauzia din cadrul Republicii Moldova a fost marcata miercuri de ciocniri intre politie si protestatari prorusi, informeaza EFE și Agerpres.

Ciocniri intre politie si protestatari prorusi in timpul vizitei Maiei Sandu in Gagauzia

14:01, 10.04.2024 - Vizita presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, in regiunea autonoma Gagauzia din cadrul Republicii Moldova, a fost marcata miercuri de ciocniri intre politie si protestatari prorusi, informeaza EFE.

(video) Trei morti intr-un „atac terorist” asupra unui comisariat de poliție din Iran

13:50, 04.04.2024 - Cel putin trei membri ai fortelor de ordine au fost ucisi intr-o serie de „atacuri teroriste” care au vizat in special o sectie de politie din Sistan-Balucistan, in sud-estul Iranului, a anunțat joi televiziunea de stat, scrie digi24.ro .

Trei morti intr-un „atac terorist” asupra unui comisariat de poliție din Iran

09:10, 04.04.2024 - Cel putin trei membri ai fortelor de ordine au fost ucisi intr-o serie de „atacuri teroriste” care au vizat in special o sectie de politie din Sistan-Balucistan, in sud-estul Iranului, a anunțat joi televiziunea de stat.

Ciocniri intre politie si protestatari: in ce țara s-au produs revoltele

15:55, 19.03.2024 - In Argentina, astazi au avut loc ciocniri violente intre politie si demonstrantii care protestau impotriva taierii cheltuielilor sociale de catre noul guvern. Politistii au recurs la tunuri cu apa, bastoane si gaze lacrimogene impotriva protestarilor, care blocau drumurile de acces spre capitala Buenos…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Mai mulți morți, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit peste case in Florida

11:35, 02.02.2024 - Mai multe decese au fost confirmate, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit joi intr-un cartier de case din Florida, luand foc mai multe dintre locuințe, potrivit Departamentului de Poliție din Clearwater.

Eveniment tragic in Florida: Mai mulți morți dupa ce un avion s-a prabușit intr-un cartier de case / VIDEO

08:25, 02.02.2024 - Mai multe decese au fost confirmate dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit joi intr-un cartier de case din Florida, luand foc mai multe dintre locuințe, potrivit Departamentului de Poliție din Clearwater.Administrația Federala a Aviației (FAA) a confirmat ca un Beechcraft Bonanza V35 s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?