Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Personalităţi culturale, decorate de preşedinte; Iohannis: În faţa publicului, artiştii nu se pot prezenta decât prin opera lor

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, intr-o ceremonie care a avut loc la , mai multe personalitati ale lumii culturale. Au fost decorati actorul , sculptorul , istoricul , directorul general al de Istorie a Romaniei, Ernest Oberlander-Tarnoveanu, directorul general al al Satului "", , comisarul Sezonului cultural Romania-Franta, , si artistul plastic . "Sunteti renumiti pentru cercetarea izvoarelor trecutului, sunteti iubiti pentru impartasirea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conferința Magic și ocult in satul romanesc, susținuta de Georgiana Onoiu, Șef de secție la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti″

18:05, 21.04.2024 - Muzeul Național de Arta al Romaniei va invita vineri, 26 aprilie 2024, ora 18.00, la parterul Galeriei Naționale, la un eveniment in cadrul proiectului Intalnire la muzeu alaturi de Georgiana Onoiu, care face parte din echipa de specialiști in antropologi

Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei", catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei

15:15, 11.04.2024 - "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei catalog de colectie, 354 de pagini, 2023. "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, este un catalog de colectie al Muzeului National…

Numar record de vizitatori ai expoziției „Uniforme de onoare. Uniforme de jandarmerie din perioada 1850-2024 și lucrari din patrimoniul Muzeului de Arta Cluj-Napoca”

18:16, 11.03.2024 - In perioada 19 februarie – 10 martie 2024, Muzeul de Arta din Cluj-Napoca a gazduit expoziția „Uniforme de onoare. Uniforme de jandarmerie din perioada 1850-2024 și lucrari din patrimoniul Muzeului de Arta Cluj-Napoca”. Expoziția a luat ”naștere” prin colaborarea intre Inspectoratul de Jandarmi Județean…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:40, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:35, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

PORT POPULAR Afirmarea creativițaii feminine prin costumul popular romanesc

11:46, 07.03.2024 - Costumul popular romanesc reprezinta unul dintre cele mai expresive domenii de afirmare a creativitatii feminine, afirma dr. Georgiana Onoiu, sef sectie “Tezaurizare patrimoniul cultural” de la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”. The post PORT POPULAR Afirmarea creativițaii feminine prin costumul…

Scrisori din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei. Corespondenta catre Ioan Andriesescu

11:20, 27.02.2024 - Volumul Corespondenta catre Ioan Andriesescu. Scrisori din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei reuneste in paginile sale un numar de peste 480 de scrisori primite de unul dintre cei mai importanti arheologi romani, Ioan Andriesescu, director al Muzeului National de Antichitati si profesor…

Evanghelia greco-romana din 1693, aflata in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei

14:30, 25.02.2024 - Evanghelia greco romana din 1693 este exponatul ce se afla in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei. A fost tiparita de ieromonahul Antim Ivireanul in Tipografia Domneasca din Bucuresti, iar ferecatura in argint aurit a fost realizata la Brasov, la comanda ctitorului manastirii Hurezi, Constantin…


Ce parere ai despre aceasta stire?