Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pericolul mesei îmbelșugate de Paști. Un medic avertizează asupra celei mai dăunătoare combinații de alimente

Publicat:

O masa imbelșugata ne poate trimite la spital daca nu vom manca cumpatat. Exista feluri de mancare greu digerabile, dar rau ne poate face și asocierea anumitor alimente. Medicii ne atrag atenția și in privința tentației de a intrerupe tratamentul bolilor cronice in perioada sarbatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea „minora”, avertizeaza experții

17:35, 13.05.2024 - Pandemia de COVID-19 va parea „minora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. Dame Sally Davies, fostul medic șef al Angliei.

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Ce alimente ne mai permitem sa cumparam pentru masa de Paști? Prețurile au explodat

18:51, 02.05.2024 - Pe fondul creșterii inflației, prețurile la alimente s-au majorat și ele, iar acum, inainte de Paști, mulți romani sunt nevoiți sa se mulțumeasca a pune pe masa doar strictul necesar. Cu toate acestea, in Joia Mare, au fost cozi interminabile in piețele din Capitala, semn ca oricat de puțin și-ar permite,…

Cum ne afecteaza trecerea la ora de vara. Medicii avertizeaza care sunt consecințele: „Pot aparea multe tulburari”

17:30, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Coreea de Sud - Guvernul avertizeaza medicii aflați in greva sa revina pana luni la serviciu

13:50, 03.03.2024 - Guvernul sud-coreean a reluat dispozițiile privind revenirea la serviciu a medicilor aflați in greva, avertizand ca aceștia trebuie sa revina la locurile lor de munca pana cel tarziu luni, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania. Aproape zece mii de medici risca sa-și piarda licențele de practica…

Pericolul din sala de cinema. La ce sa fii atent cand mergi la film, specialistii avertizeaza

12:50, 23.02.2024 - Tuturor ne place sa mergem la cinema, alaturi de partener, sau prieteni, și sa vedem un film bun. Dar, ceea ce poate nu toți știu, este ca trebuie sa fim atenți la pericolul din sala de cinema, cand mergem la film.


Ce parere ai despre aceasta stire?