Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PERICOLUL de care nu ştiai din APA PLATĂ

Publicat:

Apele de masa sau plate care nu au trecut pe eticheta sticlei cuvantul "mineral" au aceiași parametri ca și apa de la robinet. Acestea sunt tratate chimic pentru distrugerea microbilor, ne spune Mihail Ianaș, directorul executiv al APEMIN."Apele de masa provin din puțuri de mica adancime, care se exploateaza din jurul Bucureștiului și care se trateaza fizico-chimic in așa fel incat sa corespunda normelor de apa potabila.De exemplu, impotriva bacteriilor se supun unui tratament cu jet de ultraviolete, se mai adauga și anumite substanțe și se filtreaza. La apele minerale…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Știai ca frunzele de ridichi sunt comestibile?

09:10, 11.05.2024 - Data viitoare cand cumperi ridichi, nu mai arunca frunzele. Nu numai ca le poți pregati ca pe orice alta leguma cu frunze verzi, ci pot avea și anumite beneficii pentru sanatate.Adevarul este ca nu exista multe studii cu privire la proprietațile lor. Cu toate acestea, oamenii au folosit mult timp ridichile…

Guvernul a aprobat Ordonanta de urgenta prin care anumite categorii de persoane sunt scutite de la plata contributiei sociale pentru concediile medicale

17:30, 09.04.2024 - Guvernul a aprobat azi Ordonanta de urgenta prin care anumite categorii de persoane sunt scutite de la plata contributiei sociale pentru concediile medicale: mamele cu copii bolnavi sau cele aflate in situatii de risc maternal, gravidele si femeile aflate in concedii de maternitate, pacientii cu afectiuni…

Misterul lacului din Apuseni care-i atrage ca un magnet pe pescari. Cine intra și nu mai iese din apele adanci?

18:10, 08.04.2024 - In ultimii ani, mai multe accidente mortale s-au produs in zona lacului Beliș-Fantanele, iar faptul ca trupurile celor inghițiși de ape a nat naștere unor legende inspaimantatoare.„Ideea ca cei disparuți nu ar mai ieși la suprafața din cauza pastravilor uriași sau lostrițelor din Beliș-Fantanele este…

Se deschide primul supermarket complet automatizat din Romania – iei marfa de pe raft și pleci fara sa mai treci pe la o casa de marcat

11:41, 22.03.2024 - Primul lant de magazine care va deschide unicul magazin complet automatizat din Romania este Auchan. Supermarketul va fi inaugurat luna viitoare in partea de nord a Bucurestiului, in cartierul Pipera, intr-o zona cu cladiri de birouri. Magazinul va permite clientilor sa isi achizitioneze produsele fara…

In cadrul Comisiei de Transport si Infrastructura, a fost avizata o Ordonanta de Urgenta care prevede anumite exceptii de la obligatia de plata a rovinietei

12:25, 21.03.2024 - In cadrul Comisiei de Transport si Infrastructura, am avizat o Ordonanta de Urgenta care prevede anumite exceptii de la obligatia de plata a rovinietei.Aceste exceptii includ: Ambulantele detinute de autoritati entitati publice nu si de catre cele private : aceste ambulante vor fi scutite de obligatia…

Pericolul de la raft! Alimente pline de substanțe periculoase, retrase de la vanzare. Care sunt acestea

16:30, 18.03.2024 - Inspectorii sanitari atrag atentia ca foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea sunt printre produsele retrase cel mai des. 10% dintre produsele, false! Expertii in alimentatie publica…

Ce este „drogul elevului” și cat poate fi de periculos

15:55, 03.03.2024 - Bucureștiul se confrunta cu o noua amenințare care vizeaza in special tinerii, „Drogul elevului”, o substanța sintetica periculoasa, care caștiga teren pe strazile capitalei. Cu un preț derizoriu, prin comparație cu celelalte halucinogene, de doar 10 lei/doza, dar cu efecte devastatoare, drogul a devenit…

Pericolul major pentru apele de suprafața

17:11, 22.02.2024 - Intr-o țara in care producția de deșeuri medicale atinge cote alarmante, preocuparile legate de gestionarea și eliminarea acestora devin din ce in ce mai stringente. Cu un volum anual estimat la peste opt mii de tone, Republica Moldova se confrunta cu provocari semnificative in acest domeniu vital pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?