Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PentruEa: Crinolina - umbra rochiei de mireasă!

Publicat:

Cand este vorba de rochii de mireasa, designerii vin in fiecare sezon cu noi modele, ce difera ca factura, culoare, volum, lungimea trenei, etc. Insa modelul clasic ramane cel mai popular, iar crinolina contribuie nemijlocit la obtinerea rochiei de „printesa". 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Se bat apropouri! Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi! Ea se vede mireasa, el trebuie sa ia notițe / VIDEO

22:56, 22.05.2024 - Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi. Ea se vede mireasa, dar vrea sa il puna și la "munca" pe partener. El, trebuie doar sa citeasca printre randuri și sa ia atitudine.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite: „Nu am ințeles...” / VIDEO

21:30, 16.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 16 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune. A fost un scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite. Iata de la ce a pornit discuția dintre cei doi concurenți!

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Scandal pe piesa „S-a furat mireasa”! Dinu Maxer, suparat foc pe Smiley și Damian Draghici!: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:15, 23.04.2024 - Scandal in show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este suparat foc dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat astazi, 23 aprilie, o piesa exact cu același nume precum piesa compusa de el in urma cu 5 ani. Deși piesele nu seamana deloc intre ele, nici ca linie melodica și […]…

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?