Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PENTRU ANUL 2024 Prețurile pentru rovinietă se majorează la unele categorii de vehicule

Publicat:
PENTRU ANUL 2024 Prețurile pentru rovinietă se majorează la unele categorii de vehicule

In funcție de categoria de autovehicule deținute, dar și intervalul de timp pentru care se achita, romanii vor avea un tarif diferit la rovinieta, incepand cu saptamana aceasta. Apar unele modificari la prețurile practicate, in raport cu numarul de zile pentru care se va dori acoperirea valabilitații autorizației de a circula pe drumurile naționale. The post PENTRU ANUL 2024 Prețurile pentru rovinieta se majoreaza la unele categorii de vehicule first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere

14:46, 06.04.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborase la minimumul... The post TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere first appeared on Informatia Zilei .

CATEGORII DE ȘOMERI La cat a ajuns rata șomajului in județul Satu Mare?

20:00, 02.04.2024 - La sfarșitul lunii februarie, rata șomajului inregistrata de Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Satu Mare a fost de 4,31%... The post CATEGORII DE ȘOMERI La cat a ajuns rata șomajului in județul Satu Mare? first appeared on Informatia Zilei .

MAJORAREA PREȚURILOR Prețurile la biletele de tren se scumpesc din 1 Aprilie

22:11, 28.03.2024 - CFR Calatori anunța majorarea prețurilor la biletele de tren din 1 aprilie, cu ajustari semnificative la suplimentele pentru cabine, și introduce achiziția simplificata a biletelor prin SMS pentru ruta București Nord – Aeroportul Henri Coanda. The post MAJORAREA PREȚURILOR Prețurile la biletele de tren…

COTAȚII RECORD Cat de mult au crescut prețurile la cacao in doar 3 luni?

08:15, 20.03.2024 - Cel mai tranzactionat contract la cacao la Bursa de la New York a urcat pana la 8.394 de dolari tona, cel mai ridicat nivel atins vreodata. The post COTAȚII RECORD Cat de mult au crescut prețurile la cacao in doar 3 luni? first appeared on Informatia Zilei .

ACTUALIZARI IMPORTANTE Modificari in sistemul de roviniete pentru toate categoriile de autovehicule in 2024

13:45, 12.03.2024 - Rovinieta de o zi va fi valabila pentru toate categoriile, iar intervalul de 90 de zile va fi inlocuit cu unul de 60 de zile pentru anumite categorii, in timp ce pentru altele va disparea complet The post ACTUALIZARI IMPORTANTE Modificari in sistemul de roviniete pentru toate categoriile de autovehicule…

HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20%

23:00, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, 7 martie 2024, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, The post HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20% first appeared on Informatia Zilei .

SCADERE DE PREȚ Deziluzie in tabara fermierilor – scad preturile la o serie de produse agricole

16:25, 05.03.2024 - La doar cateva zile inainte de startul campaniei agricole de primavara, acum cand se inregistreaza cheltuieli consistente pentru intretinerea culturilor de toamna, dar si pentru infiintarea asa numitelor culturi de primavara... The post SCADERE DE PREȚ Deziluzie in tabara fermierilor – scad preturile…

MESELE DE SARBATORI Cererea pentru piata araba va decide preturile mieilor de Paste

13:45, 27.02.2024 - Oierii sustin ca pretul mielului de Paste va fi la 40-50 de lei kilogramul in carcasa, iar iezii vor fi mai ieftini, pentru ca vor fi mai mici. The post MESELE DE SARBATORI Cererea pentru piata araba va decide preturile mieilor de Paste first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?