Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pensiile vor fi plătite mai devreme în această lună, în contextul zilelor libere din perioada 12 – 15 august

Publicat:

Pensiile vor fi platite mai devreme in luna august, in contextul zilelor libere din perioada 12 – 15 august, acordate pentru sarbatoarea , a anunțat miercuri . Avand in vedere ca zilele libere se suprapun perioadei in care in mod obișnuit se platesc aceste drepturi, s-a decis achitarea lor in avans, astfel: […] vor fi platite mai devreme in aceasta luna, in contextul zilelor libere din perioada 12 – 15 august a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua minivacanța pentru angajații din Romania! Cate zile libere vor avea și in ce perioada

12:50, 14.05.2024 - Vești bune pentru angajații din Romania! Vor avea parte de o noua minivacanța. Romanii se vor putea bucura de cateva zile de relaxare și vor putea pertrece mai mult timp cu familiile. Iata cate zile libere vor avea, dar și in ce perioada!

Calendarul zilelor libere in 2024: Cand este urmatoarea minivacanța, dupa Paște

08:45, 06.05.2024 - Minivacanța de Paște se incheie marți, 7 mai, insa urmatoarea va avea loc in luna iunie, cu ocazia sarbatorii de Rusalii. Aceasta va fi un prilej pentru angajați de a se bucura de un weekend prelungit.

Cum va circula metroul in perioada zilelor libere de 1 Mai si in noaptea de Inviere? Metrorex are și un avertisment: 'Este strict interzis'

09:50, 30.04.2024 - Trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 1:00, in noaptea de Inviere, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute, potrivit Metrorex, care a facut public programul pentru zilele libere din perioada urmatoare.

Pensiile vor ajunge mai devreme in luna mai. Anunțul facut de Marcel Ciolacu

09:06, 24.04.2024 - Pensionarii trebuie sa primeasca banii mai devreme in luna mai, spune premierul Marcel Ciolacu. Ministerul Muncii lucreaza la un act normativ pentru ca toate pensiile sa fie livrate inainte de Paște.

Cum se pot incasa cash banii ramași pe cardurile de energie: Ce documente sunt necesare

12:16, 26.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie, altfel, sumele ramase se pierd. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din sezonul rece ramasa…

A inceput sezonul CAPUSELOR! Cu o luna mai devreme

09:45, 22.03.2024 - La sectiile de urgenta au inceput deja sa se prezinte pacienti care au fost intepati de capuse. Perioada la care a debutat sezonul capuselor este in avans cu o luna fata de cea in anii precedenti. 

Cate zile libere vom avea de Paște? Vezi ce alte minivacanțe vom mai avea anul acesta!

13:55, 10.03.2024 - Iata ca odata cu venirea primaverii, vom avea parte de o noua minivacanța, iar in acest an, de Paștele ortodox, vom avea mai multe zile libere legate decat in alți ani. In 2024, Paștele este legat de sarbatoarea de 1 Mai. Astfel, vom avea 1 Mai (miercuri), 2 mai (zi-punte) și 3-6 mai, adica Vinerea…

In martie, pensiile vor fi platite cu intarziere, din cauza zilelor libere. Care este calendarul

10:35, 27.02.2024 - In luna martie, din cauza zilelor de weekend, pensionarii  care au ales sa primeasca banii cuveniți prin intermediul Poștei romane vor intra in posesia lor cu 2 zile intarziere. Jumatate dintre cei 5 milioane de pensionari ai tarii au decis ca pensia sa le fie adusa de poștaș. De obicei, acest lucru…


Ce parere ai despre aceasta stire?