Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedigree invită părinții de căței să meargă la un control dentar pentru prietenii patrupezi

Publicat:

Rasele de talie mica precum , Teckel (Dachshund), Ciobanesc de Shetland (), și sunt mai predispuse la probleme ale gingiilor.La finalul lunii februarie și toata luna martie, Pedigree și , centrul științific al , invita parinții de caței sa descopere cele mai importante sfaturi privind ingrijirea dentara a acestora și sa obțina un control stomatologic gratuit pentru patrupedul lor la cabinetele veterinare partenere din mai multe orașe din Romania, prin accesarea: dentastix.promotiimars.ro. Prevenția este importanta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume

10:50, 17.04.2024 - Cercetatorii japonezi au declarat ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume, Varful Omu. The post POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume first appeared on Informatia Zilei .

Stop Arsuri: A fost inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși

09:46, 17.04.2024 - A fost inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși. Anual, in Romania, peste 10.000 de copii sufera arsuri care necesita asistența medicala de urgența, potrivit estimarilor medicilor de la Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva și Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de…

Cat te costa sa fii in siguranța cu detectoarele de gaz. Romanii le pun mai ales de frica amenzilor VIDEO FOTO

18:16, 16.04.2024 - Peste 6.600 de incendii au avut loc anul trecut in Romania, soldate cu 268 de morți și cu peste 850 afectați, deși cu o investiție minima oamenii și-ar fi putut apara eficient viața. Prevenția este insa la coada prioritaților, iar detectoarele sunt instalate, in principal, de frica amenzilor.

Fenomen optic unic in Romania, vizibil in Rotonda. Misterul marelui ceas solar, vechi de un mileniu VIDEO

23:45, 09.04.2024 - Rotonda din Geoagiu (Hunedoara), cea mai veche biserica din Romania, dezvaluie in aceste zile un fenomen optic nemaivazut intr-un alt monument medieval de la noi, care atrage pasionații de astronomie. Cercetatorii au observat ca lacașul de cult se comporta ca un ceas solar.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii: Cercetatorii romani vor avea statutul pe care il merita din plin!

08:15, 06.04.2024 - Legea privind Statutul personalului de cercetare, dezvoltare și inovare a trecut ieri de Guvern, a anunțat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan. „Am echivalat astfel funcțiile didactice universitare cu funcțiile și gradele profesionale ale cercetatorilor. Pasul urmator va fi aducerea salariilor cercetatorilor…

Prețuri mai mici pentru alimentele pe cale sa expire. Ce spune noua lege pentru oprirea risipei alimentare

09:31, 21.02.2024 - Asta in contextul in care risipa alimentara este un fenomen ingrijorator atat in Romania, cat și in alte țari. Potrivit INS, peste patru milioane de romani traiesc in saracie.Cu toate acestea, țara noastra se afla in topul european al risipei alimentare. Statisticile arata ca un roman arunca pe an in…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…

Romanii au creat o noua rasa in Dobrogea: capra cu gust de 'vacuța frageda'

23:15, 15.02.2024 - Cercetatorii dobrogeni au reușit sa creeze o noua rasa de capre pentru carne, prin incrucișarea țapului african cu capra autohtona. Bucatarii și nutriționiștii spun ca ar putea deveni o alternativa mai ieftina, mai savuroasa și mai sanatoasa pentru romani. Dupa 14 ani de incercari, cercetatorii Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?