Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paz, primul satelit spaniol, a fost lansat cu succes de la baza americană Vandenberg

Publicat:

Satelitul spaniol Paz de observatie a Pamantului, proiectat in scopuri militare si civile, a fost lansat joi pe orbita de o racheta Falcon 9 a companiei SpaceX, de la baza aeriana Vandenberg din California (SUA), relateaza joi EFE.

Decolarea rachetei purtatoare a avut loc la 06:17 ora locala (14:17 GMT) de la aceasta baza militara aflata la 250 km nor-vest de .

Lansarea satelitul a fost amanata de trei ori din cauza conditiilor meteo defavorabile in zilele de 17, 18 si 21 februarie.

, compania care detine racheta Falcon 9 care a transportat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

(galerie foto) A fost candva model de succes și soția unui star din Baywatch, iar acum se hranește din gunoaie: Ce s-a intamplat cu Loni?

13:45, 02.05.2024 - Loni Willison, fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson și candva un model de succes, supraviețuiește acum scotocind prin gunoaie, in California. Femeia de 40 de ani este acum intr-o stare care starnește ingrijorare, putand fi vazuta adesea in Los Angeles impingand un coș de cumparaturi in care…

A fost candva model de succes și soția unui star din Baywatch, iar acum se hranește din gunoaie. Ce s-a intamplat cu Loni?

12:15, 02.05.2024 - Loni Willison, fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson și candva un model de succes, supraviețuiește acum scotocind prin gunoaie, in California. Femeia de 40 de ani este acum intr-o stare care starnește ingrijorare, putand fi vazuta adesea in Los Angeles impingand un coș de cumparaturi in care…

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Science Report: Rusia a lansat cu succes noua sa racheta spațiala, Angara-A5 ● Și totuși, ar putea exista viața pe Venus ● Vulpile ar fi fost domesticite de populațiile precolumbiene, inainte de apariția cainilor

17:00, 11.04.2024 - Rusia a lansat cu succes noua sa racheta spațiala, Angara-A5 ● Și totuși, ar putea exista viața pe Venus ● Vulpile ar fi fost domesticite de populațiile precolumbiene, inainte de apariția cainilor

Orașul New York va permite testarea mașinilor autonome, cu condiția ca acestea sa aiba un ...

12:05, 02.04.2024 - Mașinile autonome au inceput sa fie testate intens in mai multe parți din Statele Unite, in special in statele din vestul țarii, cum ar fi California și Nevada. Asemenea mașini sunt prezente pe șosele sub forma unor taxiuri autonome in orașe mari precum Los Angeles sau Las Vegas. Acum, astfel de mașini…


Ce parere ai despre aceasta stire?