Patru profesori din Galați, printre cei mai importanți oameni de știință din lume. Cine sunt ei
Publicat:Conform Top World Ranking of Scientists 2%, , la capitolul realizari științifice pe 2022, patru din cei 238 de cercetatori de top din Romania sunt de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Galați: Peste 200 de studenti au participat la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania
18:50, 29.03.2024 - Peste 200 de studenti au participat azi la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania, in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. Au participat europarlamentarii Maria Grapini, Ramona Strugariu si Siegfried Muresan. Dezbaterea a fost moderata de…
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”
10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…