Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru persoane au murit şi alte câteva zeci au fost date dispărute în China, în urma ploilor abundente

Publicat:

Patru persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute dupa ce ploi abundente s-au abatut saptamana trecuta asupra sud-vestului Chinei, au anuntat miercuri mass-media de stat, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

China: Zeci de morti in urma surparii unei portiuni de autostrada in sudul tarii

07:35, 02.05.2024 - Surparea unei portiuni de autostrada in sudul Chinei a facut 36 de morti, potrivit unui nou bilant comunicat joi de presa de stat, noteaza AFP. Agentia de presa Xinhua a informat joi la orele 05.30 (miercuri, 21.20 GMT) ca ’36 de persoane si-au pierdut viata, iar 30 de persoane au fost ranite’, precizand…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Doi romani AU MURIT in incendiul devastator de la Valencia. Anunțul oficial al MAE

23:35, 27.02.2024 - MAE precizeaza ca familia a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor. Totodata, MAE mentioneaza ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana sunt in continuare in legatura cu autoritatile spaniole si cu cetatenii romani afectati de incendiu care au solicitat…

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

(VIDEO) China: Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe o autostrada din cauza gheții

08:55, 23.02.2024 - Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe autostrada inghețata din China, mai multe persoane au fost ranite, potrivit www.ndtv.com. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce peste 100 de mașini s-au ciocnitpe o porțiune inghețata a unei autostrazi din orașul Suzhou. Este cel mai recent accident cauzat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?