Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru beneficii pentru sănătate pe care le aduce micul dejun

Publicat:

Am auzit de nenumarate ori ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Studiile in materie sugereaza ca este adevarat. Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sarit peste aceasta prima masa a zilei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

Test de perspicacitate. Sunt 3 diferente intre imaginile de la micul dejun! Le poti observa in 13 secunde?

08:35, 13.03.2024 - Crezi ca te bucuri de un nivel de atenție ridicat? Identifica cele 3 diferențe dintre ilustrațiile alaturate. Provocarea de astazi trebuie sa o rezolvi in 13 secunde. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a desluși testul de perspicacitate de astazi. Succes! Cum…

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!

PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa se desființeze. Ce beneficii aduce masura. Propunere depusa la Senat

09:40, 16.02.2024 - PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa se desființeze. Ce beneficii aduce masura. Propunere depusa la Senat PFA-urile vor putea sa devina SRL-uri fara sa fie nevoite sa se desființeze. Un grup de 54 de parlamentari PNL au depus la Senat o propunere de lege care ar urma sa permita personelor fizice…

De ce ar trebui sa mananci fistic. Cinci beneficii pentru sanatate

11:20, 09.02.2024 - Savurat ca gustare și folosit in deserturi și salate, fisticul, care este bogat in proteine, are o serie de beneficii asupra sanatații, de la scaderea tensiunii arteriale pana la prevenirea declinului cognitiv.

Horoscop 9 februarie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sanatate

23:30, 08.02.2024 - Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie 2024, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Descopera de pe www.a1.ro ce surprize au pregatit astrele pentru fiecare semn zodiacal și ce previziuni anunța astrologii.


Ce parere ai despre aceasta stire?