Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patrick Borcea, în stare de orice pentru iubire. Pentru cine vrea să se angajeze ca pazic fiul lui Crisi Borcea

Publicat:

se poate declara mandru de fiul sau cel mare, , care ii calca pe urme. Dincolo de faptul ca baiatul a mostenit din spiritul afacerist al tatalui sau, acesta vrea sa-i calce pe urme si in ceea ce priveste echipa sa de suflet, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barajul pentru Superliga de fotbal: Dinamo București – Csikszereda Miercurea Ciuc

11:11, 20.05.2024 - Dinamo București și FK Csikszereda Miercurea Ciuc se intalnesc, luni, in prima manșa a barajului pentru menținerea/promovarea in Superliga. Partida de la București va incepe la ora 20.00, informeza Mediafax.

CS Dinamo a anuntat un nou transfer pentru sezonul viitor

12:41, 07.05.2024 - Internationalul brazilian Haniel Langaro a semnat un contract pe doi ani cu CS Dinamo Bucuresti, a anuntat, marti, campioana Romaniei la handbal masculin pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

Dinamo lupta pentru accederea in careul de ași al Ligii Europene

19:10, 23.04.2024 - Echipa masculina de handbal Dinamo București primește, marți seara, de la ora 19.45, vizita formației daneze Skjern Handbold, in manșa I a sferturilor de finala ale competiției European League. Partida retur va avea loc la 30 aprilie, in Danemarca, invingatoarea din acesta dubla manșa urmand sa se califice…

Ciclism: Vlad Dascalu, la startul primei etape a Cupei Mondiale de mountain bike

12:40, 12.04.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC / CS Dinamo Bucuresti), care a inceput sezonul cu cateva succese in cursele europene de mountain bike, va lua startul in acest weekend la prima etapa a Cupei Mondiale de MTB XCO / XCC, de la Mairipora (Brazilia).

Petrolul incheie runda a doua din play-out. La victorie orice echipa poate urca 3 locuri

17:00, 01.04.2024 - Dinamo București și Petrolul Ploiești incheie luni cea de-a doua etapa din play-out-ul Superligii de Fotbal, potrivit mediafax. In prima runda din aceasta faza a competiției Dinamo a fost invinsa cu 3-0, in deplasare, de Hermannstadt, in vreme ce Petrolul a caștigat acasa cu FCU Craiova cu 1-0.Inaintea…

Finul lui Cristi Borcea dezvaluie: „Atunci revine la Dinamo”

17:21, 28.03.2024 - Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița, a vorbit la GSP Live despre o posibila revenire a lui Cristi Borcea, nașul sau, la Dinamo, atunci cand noul stadion din „Ștefan cel Mare” va fi gata. Guvernul Romaniei a aprobat construirea unei arene multifuncționale in complexul „Ștefan cel Mare”.…

Consilierii opoziției PSD-PMP-AUR-USR s-au opus evenimentului de inaugurare a Turda Arena! Nu vor concerte, spectacol și acces gratuit pentru turdeni!

13:15, 18.03.2024 - Anul trecut, cand administrația locala din Campia Turzii organiza a doua ediție a Campia Turzii Summer Fest, o mare parte a turdenilor, in special cei din generațiile active, mai tinere, și-au manifestat regretul pe rețelele de socializare ca la Turda nu se mai organizeaza concerte de acest tip, cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?