Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parohia românească din München și-a serbat hramul de Nașterea Domnului. Un tânăr convertit la Ortodoxie a intrat în clerul inferior

Publicat:

Parohia romaneasca din Munchen și-a serbat hramul de Nașterea Domnului. Cu aceasta ocazie, comunitatea a primit duminica, 26 decembrie, vizita Inaltpreasfințitului Parinte Serafim, , și de Nord, conform basilica.ro

Evenimentul a inceput prin hirotesia in citeț și apoi in ipodiacon a tanarului . El a trecut in urma cu trei ani la Ortodoxie, este absolvent al unui master in științe sociale și actualmente student al Facultații de din cadrul Universitații „” – Munchen.

In continuare, Inaltpreasfințitul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii staroveri din Climauți, ieri și azi – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 1 mai a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

11:11, 30.04.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre vorbim despre trecutul și prezentul credincișilor ruși de veche credința din satul Climauți, comuna Mușenița, județul Suceava. In prima parte a emisiunii dialogam cu Alexandru Lunguleac, masterand al Facultații de Istorie din cadrul Universitații „Alexandru Ioan…

Conferința pentru suflet și minte la UAV: arhid. lect. univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, specialist in neuroștiințe și teologie va conferenția la Arad

16:00, 15.04.2024 - Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este partener al conferinței „Educație pentru viața de maine”, susținuta de arhid. lect. univ. dr. Adrian Sorin Mihalache, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitații “Al. I. Cuza” Iași, expert in formare, neuroștiinte și teologie, realizator al emisiunii…

Universitatea de Vest Timișoara, reprezentata in echipa care a adus Romaniei succesul in procesul cu Roșia Montana

20:06, 15.03.2024 - Doi profesori din cadrul Facultații de Drept din cadrul Universitații de Vest Timișoara, Irina Sferdian si Lucian Bojin, au fost parte din echipa de experți in procesul arbitral in care Statul Roman a obținut decizia favorabila in dosarul Roșia Montana. Astfel, UVT și-a adus contribuția la unul dintre…

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Alianta Franceza din Suceava a inaugurat seria de ateliere de conversatie ”Dialogues francophones”

16:05, 26.02.2024 - Vineri, 23 februarie, ora 16.00, Alianta Franceza din Suceava a inaugurat seria de ateliere de conversatie Dialogues francophones, animate de Aurelie Poc, lector de limba franceza la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava. Absolventa a Facultatii de Psihologie a Universitatii din Caen, Franta,…

Expert: Pradatorul, pentru care s-a anunțat o recompensa, nu traiește in Marea Neagra

23:15, 22.02.2024 - Pradatorul mediteranean grouper, pentru capturarea caruia in Crimeea s-a anunțat o recompensa, este puțin probabil sa traiasca in Marea Neagra din cauza nivelului diferit de salinitate, acesta este un caz unic de detectare a unor astfel de pești in aceasta zona, a declarat lectorul superior al Catedrei…

EDUCAȚIA ROMANEASCA Prof. Sorin Ivan vorbește despre marile drame din sistemul de invațamant romanesc

14:05, 07.02.2024 - Prof. Sorin Ivan, decanul Universitații „Titu Maiorescu” din București și directorul revistei Tribuna Invațamantului, a vorbit despre problemele cu care se confrunta profesorii in Romania.  The post EDUCAȚIA ROMANEASCA Prof. Sorin Ivan vorbește despre marile drame din sistemul de invațamant romanesc…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?