Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pariu castigat! Un antrenor si-a lasat patronul fara masina

Publicat:

Sezonul trecut, Mansfield reusise sa castige cu 7-0 meciul cu Barrow, iar patronul a intrat in vestiar si i-a transmis managerului: "Daca reusesti sa castigi si anul viitor tot cu sapte goluri diferenta, iti voi da -ul meu".

Acum cateva zile s-a repetat povestea. Mansfield s-a impus cu 8-1, iar managerul s-a ales cu o masina de aproximativ 100.000 de euro. " mi-a demonstrat ca e un antrenor foarte bun. Mi-am respectat promisiunea si i-am dat masina mea. Oricum simteam nevoia unei schimbari", a declarat Radford la finalul partidei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liga 2 | FCU are antrenor! Mititelu l-a convins pe Marius Croitoru

23:10, 28.05.2024 - Retrogradata din Superliga de pe ultimul loc, FCU Craiova nu vrea sa stea mai mult de un sezon in eșalonul secund. Din acest motiv, finanțatorul Adrian Mititelu a numit un antrenor pe care-l cunoștea foarte bine și in care are mare incredere: Marius Croitoru! „Bine ai revenit, Marius Croitoru!Marius…

Lucica Susanu, reacție neașteptata dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a scris in mediul online

15:06, 16.05.2024 - Lucica Susanu, finalista din echipa verde, a facut o postare neașteptata in mediul online dupa ce Mihai Dragomir a caștigat Chefi la cuțite sezonul 13. Mesajul sau a luat prin surprindere pe toata lumea.

Campion la Rapid cu Mircea Lucescu antrenor, in direct: „Eu sunt cel mai potrivit pentru Rapid” :) + „Nu vreau sa-l jignesc pe Lobonț, insa...”

14:20, 08.05.2024 - Cristi Dulca, fost campion cu Rapid in sezonul 1998/1999, a intervenit telefonic la GSP Live și a vorbit despre situația clubului din Giulești # Dulca afirma ca Mircea Lucescu este omul potrivit pentru banca giuleștenilor și nu vede aducerea unui antrenor strain drept o soluție pentru a caștiga titlul…

Dan Petrescu a devenit cel mai bine platit antrenor din SuperLiga dupa ce a semnat cu CFR Cluj un nou contract: „E normal sa fie așa!”

15:05, 15.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj un contract valabil din vara pentru urmatoarele trei sezoane. Patronul lui CFR Cluj a transmis ca Petrescu va creiona o echipa de titlu in perioada urmatoare. Pentru a-l motiva sa caștige campionatul in noul sezon, Ioan Varga i-a propus lui Dan Petrescu…

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a caștigat task-ul ”Omleta Dansatoare”. Au existat discuții dupa jurizare

16:50, 11.04.2024 - In casa Mireasa a avut loc un task inedit pentru cupluri. In cadrul jocului ”Omleta Dansatoare”, tinerii puteau gati pe rand, cat timp muzica era oprita. Odata ce se auzeau ritmurile, cel care gatea trebuia sa revina in living și sa danseze cu partenerul.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

”M-ai lasat gravida, boule!” - Adevarul din spatele acestui mesaj care l-a panicat pe șofer - FOTO

11:20, 02.04.2024 - Un ardelean s-a trezit pe mașina cu un mesaj care aproape i-a distrus casa! ”M-ai lasat gravida, boule!”, scria pe un banner lipit pe mașina.Inițial, toți vecinii s-au alertat și a inceput barfa pe strada. Soția a intrat in alerta, dar din fericire totul s-a dovedit a fi o farsa de 1 aprilie. Dupa ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?