Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții lui Dee Dee, puși în dificultate din cauza întrebării lui Radu Vâlcan: "Dacă Robert ar fi fost băiatul dumneavoastră, ați fi încurajat o relație cu o fată ca Dee Dee?"

Publicat:

Parinții lui au fost puși intr-o situație delicata, dupa ce le-a adresa o intrebare stanjenitoare, avand in vedere situația fiicei lor. Aceștia nu au știut sa raspunda și au parut vizibil stanjeniți.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Scandal la un liceu din Oradea! Parinții se revolta dupa ce au aflat ca Erika Isac va canta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normala?”

12:40, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați din cauza artistei care este virala pe internet cu melodia Macarena. Erika Isac urmeaza sa cante la Balul Bobocilor, dar parinții nu sunt de acord cu lucrul acesta din cauza limbajului vulgar pe care il folosește in piesele sale. Aceștia…

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Traficant de droguri, batut pe strada de parinții clientului. Barbatul a fost reținut de politistii veniți la locul scandalului

18:45, 17.02.2024 - Un traficant de droguri din Iași a fost batut de parintii unui client, in timp ce incerca sa-i vanda tanarului substanțe interzice. Baiatul se afla sub tratament pentru a scapa de dependența de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?