Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinți, atenție! Nu-i trimiteți pe copii la școală dacă sunt bolnavi!

Publicat:

Numarul cazurilor de imbolnavire cu SARS-CoV-2 a inceput sa creasca ingrijorator și in Salaj, iar medicii se tem ca incidența bolii va crește și mai mult in perioada mediat urmatoare avand in vedere incheierea sezonului de concedii și inceperea școlii. Parinții sunt indemnați sa nu-i trimita pe copii la școala daca au probleme de sanatate. In ultima saptamana, in județ au avut loc nenumarate intalniri ale cadrelor didactice cu parinții, una dintre temele abordate fiind cea referitoare la necesitatea de a nu-i trimite la școala pe elevii bolnavi. Inspectorul școlar…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parintii din Bihor care isi educau copiii acasa, obligați sa-i reinscrie la scoala. Decizia este definitiva

22:50, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronuntat verdictul final in cazul celor doi parinti din Bihor care au ales sa-si educe acasa copiii de varsta scolara, ca sa-i fereasca de ispita internetului. Instanta a mentinut hotararea Judecatoriei Alesd, unde cei doi au primit pedepse de cate 4 luni de inchisoare cu amanare…

Parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

18:15, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Atenție, parinți! Subvenția de la stat se reduce sau dispare daca cei mici lipsesc de la școala

06:15, 25.03.2024 - Venitul minim de incluziune este sprijinul financiar acordat de stat pentru a asigura nivelul de trai minimal pentru familiile și persoanele singure aflate in situația de dificultate, iar de la inceputul anului acesta inlocuiește ajutorul social si alocatia pentru sustinerea familiei.

90% dintre parinți iși duc copiii la ”urgențe”, deoarece nu știu sa foloseasca antipireticele, spune medicul Anda Voica

22:35, 06.03.2024 - 90% dintre parinți iși duc copiii la UPU, speriați ca aceștia au febra, deoarece ei ”nu știu efectiv dozele de antipiretice pe care trebuie sa le foloseasca, semnaleaza medicul de medicina de urgența, Anda Voica,  in podcastul Dialogurile Puterii,  ”Cu copiii la urgențe ”. Din pacate, mulți parinți…

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?