Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paparazzi! Dan Bursuc, trist şi îngândurat! Artistul şi soţia lui au suferit o pierdere importantă

Publicat:

Este unul dintre cei mai cunoscuți impresari de maneliști și are tot ce își dorește. O familie frumoasa, o casa ca-n povesti si bani suficienti cât sa traiasca linistit 100 de ani de acum înainte. Cu toate acestea, sunt lucruri în pe care nici macar banii nu le pot cumpara.

si sotia lui au fost surprinsi zilele trecute în ipostaze extrem de dureroase, în timp ce se aflau la cumparaturi, dar nu pentru casa, ci pentru o îmnormântare, evenimentul cel mai trist din viata oricui.


Dupa ce a iesit cu mâinile pline…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand nu mai exista nicio varianta, telefonul este scaparea! Un fotbalist celebru și soția au apelat la trucuri pentru a-și liniști copilul / PAPARAZZI

22:45, 21.05.2024 - Domagoj Pavicic, jucator al echipei Dinamo București, a fost surprins in ipostaze rare alaturi de familie! Ei bine, cand nu mai exista nicio varianta, telefonul este scaparea! Fotbalistul și soția lui au apelat la trucuri pentru a-și liniști copilul.

Pierdere importanta pentru Pep Guardiola. Diagnosticul care-l scoate din carți pe Ederson

18:55, 16.05.2024 - Ederson, portarul lui Manchester City, a suferit o fractura a orbitei drepte și nu va putea juca in ultima etapa din Premier League, duminica, impotriva lui West Ham United, și nici in finala Cupei Angliei. Cu o victorie, duminica, in fața lui West Ham United, Manchester City poate tranșa duelul la…

Xtra Night Show. Oana Lis, dezvaluiri despre perioada in care a suferit de depresie. Ce spune soția lui Viorel Lis despre acele momente: "Cand imi apar..." / VIDEO

10:45, 27.04.2024 - Ori de cate ori a avut perioade mai proaste, Oana Lis a demonstrat ca este o femeie puternica și de fiecare data a reușit sa o scoata la capat. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentele in care s-a confruntat cu depresia. 

Soția lui Don Pepe uita pana și de lege pentru a ajunge la salonul de infrumusețare! Nimic nu ii sta in cale Mariei Capalnaș in trafic. Cum a fost surprinsa / PAPARAZZI

23:20, 20.04.2024 - Soția lui Don Pepe se pregatește de cea mai frumoasa perioada din viața aceea. Maria Capalnaș mai are puțin și naște, dar nu uita ca trebuie sa aiba mereu grija de cum arata, așa ca, uita și de lege, daca este nevoie, pentru a nu intarzia la salonul de infrumusețare.

Barbat cu arsuri dupa ce locuința i-a fost cuprinsa de flacari

12:21, 26.03.2024 - Un barbat in varsta de 51 de ani a suferit arsuri la nivelul feței in timpul unui incendiu care i-a cuprins locuința din Falticeni. Soția acestuia a suferit un atac de panica și dupa ce a primit ingrijiri la fața locului a refuzat transportul la spital. Ambii s-au intoxicat cu fum, dar au reușit sa…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ce imagine a postat soția lui Gabi Stangau la o luna distanța de la moartea violonistului. Are legatura cu cea mai importanta zi din viața lor

09:15, 18.03.2024 - A trecut o luna de cand Gabi Stangau a sfarșit intr-un mod tragic. Familia lui este devastata de durere. Soția lui, cu care era impreuna de aproape opt ani, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?