Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PANICĂ în Suceava! Un INCENDIU puternic a izbucnit la un centru de dezmembrări auto

Publicat:

Un incendiu puternic a izbucnit la un centru de dezmembrari auto din Suceava, proprietarul acestuia susținand ca focul a fost pus de cineva. Sase autospeciale ale pompierilor au intervenit pentru stingerea flacarilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent și o varstnica, atacuri de panica dupa un incendiu in Suceava

21:00, 05.05.2024 - Un adolescent și o varstnica au suferit atacuri de panica dupa un incendiu izbucnit doua gospodarii din localitatea Valea Moldovei, județul Suceava. Flacarile au afectat doua case de locuit și o anexa din prima gospodarie.

Incendiu puternic izbucnit in ziua de Paște in satul Sarbi”

14:30, 05.05.2024 - Un incendiu de baloți de fan a izbucnit in localitatea Salsig, pe strada Principala. Echipajele de intervenție de la ISU Maramureș sunt prezente la fața locului pentru gestionarea situației. Vom reveni cu amanunte .

(video) Incendiu puternic la Causeni: Un centru comercial, cupris de flacari

15:40, 30.04.2024 - Incendiu puternic la Caușeni. O cladire cu trei nivele, in care se afla un restaurant, un supermarket, dar și o fabrica de mobila, a fost cuprinsa de flacari. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Incendiu puternic izbucnit intr-o cladire dezafectata din zona Damaroaia! Echipele de intervenție, mobilizate rapid

20:20, 29.04.2024 - Pana in acest moment, nu au fost raportate persoane surprinse in incendiu, dar eforturile de stins sunt in desfașurare pentru a controla și a limita extinderea focului. Autoritațile au trimis echipe specializate pentru a gestiona situația și pentru a preveni daunele suplimentare.„S-a produs un incendiu…

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Incendiu puternic la o gradinița din Berceni. Zeci de masini de pompieri au ajuns de urgenta la fata locului

20:25, 09.04.2024 - Panica la o gradinița din Berceni, dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari. Din primele informații, peste 20 de mașini de pompieri se lupta cu focul puternic. Martorii au fost cei ce au sunat la 112 și au cerut ajutor. Incendiu de proporții in Capitala In urma cu puțin timp, a izbucnit un incendiu…

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?