Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pakistanul condamnă decizia Indiei de revocare a statutului special al regiunii Jammu-Caşmir

Publicat:

Pakistanul a condamnat si a respins, luni, decizia Indiei de a revoca statutul constitutional special acordat regiunii Jammu-Casmir, avertizand ca va folosi toate optiunile posibile pentru a contracara aceasta ''masura ilegala'', informeaza Reuters si dpa.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainienii sarbatoresc Invierea Domnului sub focuri de arma: Al treilea Paste in vreme de razboi

18:31, 05.05.2024 - Ucrainienii din estul devastat de razboi s-au adunat duminica la biserica pentru a marca al treilea Paste sub focuri de arma, in timp ce trupele rusesti sunt tot mai aproape de a ameninta unele dintre orasele cheie ale regiunii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Bombardier rus Su-25, doborat deasupra regiunii Donețk

11:20, 05.05.2024 - Fortele ucrainene au doborat sambata un bombardier rus Su-25 deasupra regiunii Donetk din estul Ucrainei, a anunțat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in discursul sau nocturn zilnic, citat de Reuters.

Prețul aurului din India a atins un nivel record: cat au ajuns sa coste 10 grame

08:35, 01.04.2024 - Prețurile futures ale aurului din India au atins luni un maxim istoric, urmand creșterile de pe piețele de peste ocean și comprimand cererea in al doilea mare consumator mondial de metal prețios, au declarat dealerii citați de Reuters. Contractele futures pe piața interna ale aurului au urcat la…

Ucrainenii au doborat 15 drone explozive lansate de Rusia asupra regiunii Odesa

18:36, 11.03.2024 - Apararea antiaeriana ucraineana a doborat 15 din cele 25 de drone explozive lansate de Rusia in cursul noptii de duminica spre luni asupra regiunii Odesa, in sudul Ucrainei, unde o instalatie de infrastructura a fost lovita, au declarat luni oficialitati militare si regionale, citate de Reuters.

Platforma X a eliminat mai multe conturi și postari despre protestele fermierilor la cererea guvernului Indiei

17:05, 22.02.2024 - Platforma sociala X a confirmat joi ca a eliminat anumite conturi și postari in urma unui ordin al guvernului indian. Platforma, cunoscuta anterior preluarii lui Elon Musk sub numele de Twitter, nu a oferit detalii despre conținutul cenzurat, dar susține ca nu este de acord cu acțiunea și ca mișcarea…

Un grup hindus protesteaza de Ziua Indragostiților in India

23:35, 14.02.2024 - Hyderabad din sudul Indiei, in timp ce vizitatorii s-au inghesuit la emblematicul Taj Mahal pentru a sarbatori ziua, potrivit Reuters. Membrul Bajrang Dal, Rahul, a spus ca Ziua Indragostiților „impune cultura occidentala tinerilor indieni” și ca este mai important sa le aducem un omagiu celor uciși…

O parfumiera din Cuba folosește un ingredient-surpriza pentru crearea unui parfum unic: „Ii da o nota și un miros special, echilibrat”

20:10, 14.02.2024 - O antreprenoare cubaneza crede ca a gasit formula pentru un parfum unic de casa pe care spera sa-l vanda intr-o zi in intreaga lume, scrie miercuri, 14 februarie, Reuters.Care este ingredientul ei secret? Prețioasa frunza de tutun din Cuba.Tutunul, unul dintre cele mai importante și mai cunoscute produse…

Rusia a suspendat plațile anuale catre Consiliul Arctic, organismul care se ocupa cu problemele regiunii polare

10:20, 14.02.2024 - Rusia a suspendat plațile anuale catre Consiliul Arctic pana la reluarea „lucrarilor reale” cu participarea tuturor țarilor membre, a anunțat agenția de știri de stat rusa RIA, citand ministerul de externe al țarii, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?