Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pakistanez urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni economice, prins de polițiști în Timișoara

Publicat:
Pakistanez urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni economice, prins de polițiști în Timișoara

Mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pus in aplicare de polițiști, la Timișoara. Oamenii legii au prins un cetațean pakistanez de 43 de ani, cu domiciliul in Norvegia, urmarit internațional pentru mai multe infracțiuni economice. Prejudiciul ajunge la aproximativ 1.000.000 de euro.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hoț prins in flagrant și arestat. I-a furat unei fete portofelul cu acte, carduri si bani | VIDEO

17:35, 16.03.2024 - Politisti din cadrul Brigazii de Politie pentru Transportul Public au prins in flagrant un barbat, in varsta de 62 de ani. Oamenii legii l-au reținut imediat dupa ce a sustras un portofel cu acte, carduri si bani, din rucsacul unei tinere, in varsta de 19 ani.

Un clujean, urmarit internațional pentru infracțiuni rutiere, adus din Olanda pentru executarea pedepsei

12:40, 16.03.2024 - Șase persoane au fost aduse in Romania in ultimele zile, avand emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea sau de arestare preventiva. Printre aceștia se afla și un clujean.

Urmarit international, cu mandat de arestare, pentru infractiuni economice, in Italia, depistat in Timisoara

14:45, 10.03.2024 - Un barbat de 56 de ani, cautat de autoritatile din Italia pentru infractiuni economice comise in Peninsula si pe numele caruia era emis mandat european de arestare, avand o condamnare de aproape 23 de ani, a fost depistat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Timis in municipiul Timisoara,…

Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

18:00, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 54 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de 2,36 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, el a provocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.

Urmarit internațional pentru furturi, periculos și violent, prins in Franța

19:50, 20.02.2024 - Un barbat de 43 de ani, care se afla pe lista Most Wanted a Poliției Romane, fiind condamnat pentru constituirea unui grup infracțional și mai multe furturi, a fost prins in Franța. Polițiștii susțin ca acesta este violent și periculos.

Minor, urmarit de polițiști dupa ce a furat doua mașini din fața unui fast-food din Suceava. Cum a incercat sa scape de oamenii legii

08:50, 15.02.2024 - Minorul in varsta de 17 ani a furat o mașina de livrari din fața unui restaurant și a fost urmarit mai mulți kilometri de oamenii legii, pe strazile din Suceava. Angajații fast-foodului au observat ca mașina pleaca din fața societații și au alertat imediat Poliția.Pe urmele minorului au plecat mai multe…

Barbat urmarit internațional pentru furt, prins drogat la volan și cu permisul suspendat, langa Timișoara

16:40, 29.01.2024 - Mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pus in aplicare de polițiști, la Ghiroda. Oamenii legii au prins la volan un cetațean de 32 de ani urmarit internațional pentru furt. Mai mult, barbatul era drogat și avea permisul suspendat.


Ce parere ai despre aceasta stire?