Paine de casa pufoasa. Reteta simpla pentru paine de casa
Publicat:Paine de casa pufoasa. Reteta paine de casa pufoasa - Painea facuta in casa este intotdeauna mai buna decat cea cumparata din comert. Mirosul care umple casa in momentul cand se coace ne aminteste de casa bunicilor. De asemenea, este mult mai sanatoasa pentru ca nu veti folosi niciun fel de amelioratori aastfel ca veti avea siguranta ca este o paine foarte sanatoasa. Paine de casa pufoasa. Reteta paine de casa pufoasa - Avantajul acestei retete este ca puteti sa o preparati pe rand iar maiaua poate fi pastrata in frigider pana la doua saptamani. Astfel, daca aveti timp, preparati aluatul, il puneti…
Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…
Sursa articol: vocea.biz
Stiri pe aceeasi tema
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
22:10, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…
Ce se intampla daca pui prea multa faina in painea de casa. Greșeala pe care o fac multe gospodine
09:11, 22.04.2024 - Rețeta de paine nu poate fi preparata daca ingredientele nu sunt cantarite cu mare atenție. In caz contrar, painea nu va ieși așa cum trebuie. Multe gospodine fac greșeli atunci cand o prepara. In primul rand, adauga prea multa faina in painea de casa. Ce se intampla daca painea de casa are prea multa…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…
Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal
09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…
Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)
19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…