Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ouale de prepelita si proprietatile lor terapeutice

Publicat:

Comparativ cu oul de gaina, cel de prepelita are o compozitie mult mai complexa în principii active. 

Oul de prepelita contine de cinci ori mai mult fosfor, de sapte-opt ori mai mult fier, are de sase ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. Contine, de asemenea, întregul complex de vitamine: A, B, D3, E, alaturi de minerale esentiale, precum calciu, zinc, potasiu si sulf.
&"Efectele miraculoase produse de oul de prepelita în organism, precizeaza specialistul nostru, , doctor în biochimie, cu competente în…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cand bei cafea cu lapte pe stomacul gol. Beneficiile la care nici nu te gandeai, explicate de specialiști

17:10, 05.06.2024 - Aceasta practica a adaugarii untului in cafea poate suna un pic ciudat sau chiar nesanatos, dar iata o lista scurta cu motivele pentru care ar trebui sa incepi sa adaugi si tu de maine unt in cafea:1. Untul naturalUntul natural, provenit de la vaci pascute, are un raport echilibrat de acizi grasi omega…

Cate calorii are un cozonac? Provocarea calorica și nutriționala a cozonacului, analizata pe indelete

17:31, 01.05.2024 - Cozonacul este preparat dintr-un aluat bogat in oua, unt, zahar și faina, care este imbogațit cu umpluturi precum nuci, stafide, cacao sau aroma de vanilie. Fiecare ingredient adaugat la prepararea cozonacului contribuie la aportul sau caloric total. In general, o porție obișnuita de cozonac de aproximativ…

Miraculoasa scrumbie de Dunare. Medicii, despre efectele asupra sanatații: ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

14:56, 25.04.2024 - Considerata ca fiind unul dintre cei mai sanatoși pești din lume, scrumbia de Dunare este bogata in acizi grași Omega3, calciu, vitamina D și seleniu. De asemenea are proprietați antiinflamatoare și antioxidante, ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

Sparanghelul elimina excesul de sare si ajuta in sarcina

06:16, 25.04.2024 - Sparanghelul este un superaliment in adevaratul sens al cuvantului. Proprietatile sale il recomanda pentru consum indeosebi pentru persoanele care sufera de hipertensiune sau afectiuni cardiace. Ceea ce putine persoane stiu este ca sparanghelul aduce beneficii importante in timpul sarcinii. Daca iți…

Beneficiile consumului regulat de mango

11:41, 24.04.2024 - Mango este atat de popular, nutritiv și consumat pe scara larga in intreaga lume, incat a fost numit de unii oameni „regele fructelor”. Dulce și suculenta, pulpa sa galbena este delicioasa consumata ca atare, poate fi transformata in nectar sau suc, adaugata intr-un smoothie sau transformata intr-o…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?