Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otokar, despre licitaţia pentru autobuzele Capitalei: Putem garanta funcţionarea a minimum 95% din vehicule simultan

Publicat:

, manager Europe, a declarat, intr-un interviu acordat „Adevarul”, ca in cazul in care va castiga licitatia - contestata deja de Mercedes si Karsan - compania poate garanta functionarea a cel putin 95% din cele 400 de autobuze pe care le va achizitiona .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri locale 2024. Care este atmosfera de la sediile de campanie ale lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

20:55, 09.06.2024 - Inainte cu cateva ore de finalizarea alegerilor locale 2024 pentru Primaria Capitalei, reporterii „Adevarul” au fost la sediile de campanie ale celor doi principali candidați, Nicușor Dan și respectiv Gabriela Firea, pentru a lua pulsul atmosferei din cele doua locuri.

Declarația scapata de Nicușor Dan din care aflam adevarul: Gabriela Firea il ajunge din urma

17:16, 24.05.2024 - Este o batalie foarte stransa pentru Primaria Capitalei dupa intrarea, chiar și tarzie, a Gabrielei Firea in cursa. Plecand de pe un loc 3 și ajungand rapid pe 2, Firea pare sa fie acum aproape la egalitate cu Nicușor Dan.

FOTO Gestul lui Piedone a devenit viral in București: Autobuzele dupa care toți intorc capul

21:31, 21.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidat la Primaria Capitalei, a decis sa faca un gest care a atras atenția multor cetațeni din București. Pe strazile Capitalei au aparut autobuzele roz, cu mesaj special de la Piedone.

Burduja cere investigații privind licitația pentru mentenanța Arenei Naționale. Va sesiza organele de ancheta penala si Curtea de Conturi

12:15, 18.05.2024 - Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, contesta contractul de mentenanta al PMB pentru Arena Nationala si amenința ca va sesiza organele de ancheta penala si Curtea de Conturi.

Gabriela Firea petrece 1 Mai cu angajații STB

14:05, 01.05.2024 - Angajații STB lucreaza astazi. Gabriela Firea a petrecut Ziua Muncii cu aceștia. Ea a fost la depoul Dudești cu premierul Marcel Ciolacu și le-a oferit vatmanilor produse de patiserie. „De Ziua Internaționala a Muncii ma inclin in fața tuturor oamenilor care, de multe ori pe nevazute, țin in mișcare…

Ciolacu. Cirstoiu sa raspunda la acuzatii, nu putem merge mai departe

18:56, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri ca primul pas pe care trebuie sa il faca medicul Catalin Cirstoiu, candidatul comun PSD-PNL pentru Primaria Generala a Capitalei, este sa tina o conferinta de presa in care sa raspunda la toate acuzatiile care i se aduc, adaugand ca „nu putem merge mai departe”…

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Medicul Catalin Cirstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primaria Capitalei SURSE

10:31, 18.03.2024 - In cazul in care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primaria Capitalei, cu prima șansa pleaca medicul Catalin Cirstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul”


Ce parere ai despre aceasta stire?