Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ostropel de miel (rețetă veche și de neam bun)

Publicat:

Ostropel de miel - o rețeta veche și de neama bun. Daca nu aveți inca un caiet de retete romanesti, e timpul sa va cumparați un... caiet. De dictando. De 100 ori 200 de file, ca sa va ajunga sa...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta veche de papanași. Așa ies aromați și perfect facuți in interior

15:21, 31.05.2024 - Fara indoiala, puțini dintre noi ar refuza o porție de papanașii. Ii putem cumpara și din comerț, insa nu se compara cu cei facuți chiar de noi, in confortul casei noastre. In continuare, noi va vom prezenta o rețeta veche de papanași, insa foarte delicioasa. Daca urmezi cu atenție pașii de mai jos,…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Cum se face scrobul in Moldova. Reteta veche de care vei deveni rapid obsedat, e un deliciu

21:15, 18.04.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cum se prepara scrob ca in Moldova. In continuare poți consulta cateva tips-uri pentru a obține un fel de mancare savuros, precum și lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Tips-uri pentru…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

VIDEO | „Muschiuletul de padure” sau mancarea de urzici, o reteta veche de peste 100 de ani culeasa din satul Talasman

01:10, 27.03.2024 - BUCATAREALA…Zilele acestea in padurea de la Talasman din comuna Vinderei este zarva mare. In rezervatia naturala unde cresc singurii ghiocei protejati din Romania, culegatorii de urzici dau navala. Ce e mai bun in post decat o mancare care sa contina urzici? Fie ca sunt puse in borsul cu cartofi sau…

Cuvinte cheie:

veche reteta caiet ostropel

Ce parere ai despre aceasta stire?