Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orfelinatul din Târgu Frumos se desfiinţează. Unge ajung copiii

Publicat:

Masura va fi supusa aprobarii plenului in cadrul sedintei sale de maine, facand parte din politica generala de desfiintare a centrelor rezidentiale mari. de la va fi luat de patru case de tip familial, cu o capacitate de 12 copii fiecare. Pentru ceilalti copii cazati in centrul actual vor fi luate alte masuri de protectie.   Ei vor fi reintegrati in familii sau in familiile extinse sau in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele doua orașe mari din Europa unde copiii sub 18 ani nu au voie sa iasa afara dupa ora 23.00

14:00, 05.05.2024 - In doua orașe mari din Europa, copiii sub 18 ani nu au voie sa iasa din casa dupa ora 23.00. Unde se afla acestea. Minorii nu mai au voie sa iasa singuri din casa dupa ora 23. Daca vor fi prinși de polițiști pe strada, vor fi duși imediat la parinți, care vor fi amendați cu 150 de euro. Masura a starnit…

Tot Nelu Popa aduce la școala copiii din Bocșa și Maureni

10:36, 11.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși interesele politice oculte de la județ au lasat municipiul cu jumatate din alocarea pentru celelalte doua localitați, Reșița continua sa faca efortul necesar pentru elevii de acolo! Social-democrații alocau, in urma cu o luna, 2.450.000 orașului Bocșa, in vreme ce Reșiței doar 1.650.000,…

Cum ajung „samuraii“ sa ne taie copiii in școli. Cine asigura paza unitaților de invațamant

06:55, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la școala Nicolae Titulescu din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta, și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat la mana cu o maceta.

Studiu: Copiii ucraineni, mai triști decat cei refugiați din alte țari; vor in masura mai mare sa se intoarca acasa

19:05, 20.03.2024 - Proporția copiilor din Ucraina care au raportat tristețe sau tensiune crescuta a fost considerabil mai mare decat cea a copiilor refugiați proveniți din alte țari; Copiii raporteaza sentimente de furie (20%), disperare (17%), frica pentru viața lor (15%) și coșmaruri recurente (12%). Copiii refugiați…

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.

Alcoolul, temelie in satele sarace din Romania. Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani

23:50, 13.02.2024 - Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales la țara, in aceste zone, se bea de se stinge. Recunosc asta pana și localnicii.

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova, contesta controlul judiciar. Ar putea afla azi decizia instanței

10:50, 08.02.2024 - Intrat in vizorul DNA, președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, ar putea afla joi daca scapa de masura de control judiciar. Șeful CJ Prahova a contestat in instanța masura controlului judiciar dispusa de catre procurorii DNA in cazul sau. Iulian Dumitrescu a venit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?