Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orban: Dacă PSD nu îl dă afară pe Şerban Nicolae, îşi asumă grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui

Publicat:

"In cazul in care conducerea PSD nu il da afara nici acum pe din partid, inseamna ca isi asuma public grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui. Inseamna ca aproba comportamentul lui deviant si ca accepta ca este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce inseamna ca intra in conflict definitiv cu bunul simt, cu decenta, cu politetea, cu respectul fata de oameni, cu civilizatia", a scris p (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Congresul SUA, prim vot pentru prelungirea unui program de monitorizare a cetațenilor straini in afara teritoriului american

05:55, 13.04.2024 - Camera Reprezentantilor Statelor Unite a aprobat vineri prelungirea unui sistem international de supraveghere electronica, foarte utilizat de serviciile americane de informatii, dar criticat de organizatiile pentru protectia libertatilor, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Spania nu vrea sa mai acorde „vize de aur” pentru investitorii straini din afara UE

08:56, 09.04.2024 - Guvernul spaniol a transmis luni ca are de gand sa elimine „vizele de aur", care permit bogaților din afara Uniunii Europene sa obțina dreptul de rezidența daca investesc mai mult de jumatate de milion de euro in imobiliare.

PAS a dat-o afara din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport

12:15, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS a exclus-o din partid pe Victoria Cazac, dupa ce fiica deputatei a fost reținuta in dosarul mitei de la Aeroport. Totodata, PAS ii cere deputatei sa-și depuna mandatul.

Antrenor de fotbal, dat afara dupa ce a avut o aventura cu una dintre jucatoare

12:00, 29.03.2024 - ​Willie Kirk, antrenorul echipei feminine a celor de la Leicester, a fost demis pentru ca a incalcat codul de conduita. Conform presei britanice, tehnicianul ar fi avut o aventura cu una dintre jucatoare.

De unde vine expresia „afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul” și ce inseamna

17:36, 25.03.2024 - Limba romana este un bogat izvor de expresii populare, care reflecta din plin istoria, tradițiile și mentalitatea poporului roman. Aceste expresii, incarcate de ințelesuri și emoții, sunt ca niște relicve lingvistice care captureaza esența culturala și identitatea naționala. Ele nu doar ca adauga culoare…

Guvernul a aprobat relocarea in afara oraselor a penitenciarelor din Craiova si Targu Jiu

18:10, 21.03.2024 - Guvernul a aprobat, prin memorandum, relocarea in afara oraselor a penitenciarelor din Craiova, Targu Jiu, Miercurea Ciuc si Braila. Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiile relocarii inchisorilor in afara zonelor urbane prezinta numeroase aspecte pozitive din perspectiva sistemului administratiei…

Bloc evacuat de pompieri din cauza unui incendiu pornit de la o lumanare. Oamenii au ieșit afara in pijamale

10:25, 17.03.2024 - A fost panica duminica dimineața, 17 martie 2024, in cel mai mare cartier din Ramnicu Valcea, in urma izbucnirii unui incendiu intr-un bloc de locuințe. Zeci de locatari au fost scoși din casa in pijamale.

Președintele Federației Industriei Hoteliere: Tot mai multe companii din turism au apelat la angajați din afara UE

14:05, 11.03.2024 - Simona Constantinescu, președinte Federației Industriei Hoteliere (FIHR), spune ca numarul angajaților din afara UE este in continua creștere, intr-un ritm alert, tot mai multe companii din turism apeland la angajarea de personal din afara UE avand in vedere dificultatea de a acoperi deficitul de personal…


Ce parere ai despre aceasta stire?