Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orasul care are prea multe slujbe disponibile, dar prea putini locuitori. Ce primesc oamenii, pe langa un salariu urias

Publicat:

1467316997 oras Un oras micut din se afla intr-o situatie deosebita: exista prea multe joburi si prea multe case si prea putini oameni se le ocupe.

Mai multe poți citi pe Știrile ProTV:

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul a intensificat atacurile și operațiunile de informații impotriva Harkovului pentru a forța oamenii sa paraseasca orașul (ISW)

09:56, 23.04.2024 - Rusia a intensificat operațiunile de informare impotriva ucrainenilor in orașul Harkov. Kremlinul distruge Harkovul pentru a-i convinge pe ucraineni sa fuga din oraș și sa stramute milioane de oameni in țara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), potrivit Ukrainskapravda.

Orasul din Romania in care se deschide o fabrica de baterii. Sunt disponibile 700 de locuri de munca

16:05, 02.04.2024 - Grupul Stihl iși extinde rețeaua internaționala de producție și investește 125 de milioane de euro intr-o noua unitate de producție pentru utilaje cu acumulator și electrice in Romania. 

Orașul din Romania in care oamenii isi primesc inapoi banii pe taxe și impozite

13:20, 23.03.2024 - Locuitorii unui oraș din Romania au castigat un proces cu administratia locala si vor primii inapoi banii pe impozitele majorate. Acestia au inceput actiunea in instanta in urma cu trei ani, dupa ce taxele le-au fost majorate cu pana la 50%.

Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / Foto

17:46, 20.03.2024 - Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / FotoPolițiștii din Ilfov au dat, miercuri, o lovitura in Magurele, localitate aflata chiar langa București. Oamenii legii au reținut un traficant de arme, la scurt timp dupa ce au primit informația ca cineva vinde un pistol.Oamenii…

Neamt: Minor institutionalizat la un centru din Roznov, dat disparut de conducerea unitatii

17:50, 28.02.2024 - Un minor institutionalizat intr-un centru din orasul Roznov a fost dat disparut de conducerea unitatii, a informat, miercuri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. In varsta de 16 ani, Cosmin-Emanuel Oprea a plecat, marti, in mod voluntar din centru si nu a mai revenit. Politistii au efectuat…

Armata ucraineana confirma ca s-a retras dintr-un sat de langa orașul Avdiivka, cucerit de ruși

16:00, 26.02.2024 - Armata ucraineana a confirmat luni ca s-a retras din satul Lastocikine, situat la circa 5 km nord-vest de Avdiivka, oraș abandonat și el in urma cu mai bine de o saptamana, in fața asaltului armatei ruse, care a durat mai multe luni și a avut costuri uriașe in vieți omenești.

Peste 1.000 de inculpați, trimiși in judecata, in 2023! Cate dosare au avut de soluționat in total procurorii din Bistrița-Nasaud

10:20, 14.02.2024 - Aproximativ 1.100 de inculpați in peste 900 de dosare au fost trimiși in judecata, anul trecut, de procurorii din Bistrița-Nasaud, se arata in bilanțul activitații desfașurate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud si de parchetele din circumscriptia acestuia in anul 2023. Potrivit documentului,…

(video) MAN și locuitori din Bubuieci cu protest la Delegația UE, care e peste drum de sediul partidului: „Vrem alegeri libere, nu trucate de PAS”

12:20, 12.02.2024 - Locuitori din Bubuieci, alaturi de reprezentanți ai MAN au organizat un flash-mob in fața Delegației UE. Oamenii au venit cu pancarte: „Alegeri libere, nu trucate de PAS”, „Știm ca Uniunea Europeana este despre dreptate”, „Vom lupta pana la CtEDO”, „PAS nu ne va inchide gura”.


Ce parere ai despre aceasta stire?