Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPINIE // „De ce numai Mihai Ghimpu poate opri INVAZIA rusească”

Publicat:

considera ca prin aceasta campanie electorala, care a inceput deja oficial, Moscova va incerca sa readuca R. Moldova in sfera sa de influența, promovand in funcția de președinte pe și doar liderul PL, poate opri „invazia ruseasca”. „A inceput oficial campania electorala a alegerilor prezidentiale din data de 30 octombrie. Este absolut e...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Actorul Dorel Vișan, declarații șocante: Romania are nevoie de o dictatura ca a domnului Putin/ VIDEO

23:50, 23.04.2024 - Actorul Dorel Vișan a fost prezent la Moscova la Festivalul de Film (19-26 aprilie), unde sunt inscrise in competiția principala un film din Romania și unul din R. Moldova. Dorel Vișan a starnit recent valuri cu o declarație prin care arata ca in Romania este necesara o dictatura ”inteligenta ca a domnului…

Oamenii lui Ilan Șor fac congres la Moscova. Participa toți sateliții politici ai oligarhului fugar

19:45, 21.04.2024 - Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru ca in Moldova ei ar fi oprimați. Agenția TASS relateaza pe larg ce susțin ei și de ce au ales Moscova:

Moscova, un nou atac la adresa Moldovei, pentru ca vrea sa se desprinda definitiv de lumea rusa

07:35, 19.04.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a lansat joi un nou atac virulent la adresa conducerii R. Moldova, acuzand ca aceasta ar promova „neonazismul” și „romanizarea artificiala” a populației statului.

MAE moldovean: Un cetațean al Rep. Moldova, printre victimele atacului terorist de la Moscova

12:20, 25.03.2024 - Ministerul moldovean al Afacerilor Externe anunța ca printre victimele atacului terorist de la sfarșitul saptamanii trecute din Rusia se numara un cetațean al Rep. Moldova, dar fara a oferi detalii despre victima.

Un spectator a neutralizat un atacator din sala de concerte unde a avut loc atentatul, spune un oficial moscovit

19:31, 23.03.2024 - Un spectator la concertul unde a avut loc atacul de la Crocus City Hall din Moscova „l-a neutralizat pe unul dintre teroriști”, potrivit Comitetului de Investigații din Rusia, o autoritate federala de ancheta.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Mitropolitul Vladimir a plecat in Rusia: A oficiat o liturghie, la Moscova

13:10, 11.03.2024 - Mitropolitul Vladimir se afla intr-o vizita in Rusia. Acesta a oficiat o liturghie in biserica „Sfanta Treime cea de Viața Datatoare” din Konkovo, Moscova, reprezentanța Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Povestea marțișorului. Cum a devenit vestitorul primaverii

13:01, 01.03.2024 - Oficial e primavara! Exista mai multe legende despre marțișor, vestitorul primaverii. O poveste legata de martisor spune ca șoarele a coborat pe pamant in chip de fata frumoasa, pe care un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul sau, astfel ca lumea intreaga a cazut in mahnire. Vazand ce se intampla…


Ce parere ai despre aceasta stire?