Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operatiune contra cronometru: Somnorosul cocotat pe pod, salvat in ultimul moment! (VIDEO)

Publicat:

Oare cui i-ar putea trece prin cap sa se urce pe scheletul metalic al unui pod ca sa traga un pui de somn? Nu unui om “treaz”, cu siguranta! Un sarb in varsta de aproximativ 40 de ani care, din primele informatii, consumase ceva inainte sa faca “alpinism odihnitor”, s-a cocotat pe colosul de metal [...] Operatiune contra cronometru: Somnorosul cocotat pe pod, salvat in ultimul moment! (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cursa contra cronometru: Un copil are nevoie urgenta de 30.000 de euro pentru a evita paralizia!

10:25, 29.05.2024 - La 18 ani, Lucian risca sa ramana paralizat pe viața. Sufera de tuberculoza osoasa localizata in coloana vertebrala și doar o intervenție chirurgicala de urgența ii mai poate salva viața. Costurile medicale se ridica insa la peste 30.000 de euro.

Star Matinal. Nicole Cherry se pregatește de nunta, dupa ce a tot amanat-o! Artista și-a schimbat planurile in ultimul moment / VIDEO

08:46, 29.05.2024 - Urmeaza una dintre cele mai așteptate nunți din showbiz! Nicole Cherry se pregatește de marele eveniment din viața ei, dupa ce l-a amanat de mai multe ori. Artista și-a schimbat planurile in ultimul moment: nu se mai casatorește in Italia! Iata cum va arata nunta artistei cu Florin Popa!

Operațiune contra cronometru de salvare a unui copil cazut intr-o fantana de 19 metri VIDEO

16:25, 20.05.2024 - Un copil a cazut, luni, intr-o fantana cu o adancime de 19 metri, in localitatea Mireasa din județul Constanța. Salvatorii au reușit extragerea lui din fantana. Copilul este conștient și, cooperant.

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Intervenție contra cronometru in avion. Fostul ministru al Sanatații, Florian Bodog, i-a salvat viața unui cunoscut deputat liberal

14:55, 18.03.2024 - Scene teribile in avionul care venea de la Oradea la București. Fostul ministru al Sanatații, Florian Bodog, a intervenit și i-a salvat viața unui deputat liberal caruia i se facuse rau și chiar și-a mușcat limba. „Cred ca a facut o lipotimie sau ceva in genul acesta. Dupa ce a decolat avionul, eram…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

8 martie este aproape!  Nu lasați totul pe ultimul moment, faceți o precomanda de flori și buchete de la XOstudio FLOWERS!

09:05, 05.03.2024 - Foarte curand va veni o sarbatoare minunata de 8 Martie, iar acesta este un motiv important pentru a le bucura pe femeile dumneavoastra preferate cu flori și buchete uimitoare de la XOstudio FLOWERS. In studioul nostru de floristica am creat compoziții florale unice și o colecție speciala pentru 8 martie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?