Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU încearcă să creeze un pod aerian în Yemen pentru a evacua civilii care au nevoie de îngrjiri medicale

Publicat:

ONU a anuntat duminica ca incearca sa creeze un ''pod aerian umanitar medical'' in Yemen pentru a evacua civilii care nu pot fi tratati in aceasta tara afectata de un conflict devastator, relateaza AFP preluata de Agerpres.
''Este vorba de a-i ajuta pe pacientii care sufera de cancer, boli cronice si malformatii congenitale sa primeasca tratamentul de care au nevoie'', a afirmat intr-un comunicat doctorul , reprezentant al a Sanatatii (OMS) in Yemen.

A fost stabilita o lista de 12 boli sau afectiuni, intre care diferite forme de leucemie,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza ca o ofensiva israeliana la Rafah „ar duce la o baie de sange”: „Suntem profund ingrijorați”

22:21, 03.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, „ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, pe X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Spitalul Municipal din Bacau, dotat prin PNRR. Lucrari și echipamente medicale de 60 de milioane de euro

14:05, 19.04.2024 - Astazi, in prezența ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, și a altor oficiali la sediul Consiliului Județean Bacau, a fost semnat vineri, 19 aprilie 2024, contractul de finanțare pentru finalizarea lucrarilor la cladirea Spitalul Municipal Bacau.

DERAPAJ. Candidatul AUR la Primaria Constanța: „Daca ești depresiv, n-ai luat destula bataie cand erai mic”

23:45, 23.03.2024 - Ovidiu Cupșa, candidatul formațiunii AUR pentru Primaria municipiului Constanța, afirma, intr-un video pe Facebook, ca cineva care sufera de depresie „nu a luat destula bataie cand era mic”, relateaza HotNews. Declarația lui are loc in contextul in care Romania se confrunta cu un val alarmant de violența…

Rafila: In Romania, accesul la servicii medicale pentru ucraineni este similar cu cel pentru cetatenii romani

20:25, 20.03.2024 - Accesul la servicii medicale pentru ucraineni, in Romania, este similar cu cel al cetatenilor romani, inclusiv accesul la programele de sanatate, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Materiale sanitare in valoare de peste 400.00 de euro, donate IGSU de catre OMS

12:35, 01.03.2024 - Șeful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a anunțat, vineri, ca Inspectoratul General pentru Situatii de urgenta a primit din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii materiale sanitare in valoare de peste 400.000 de euro, finanțate de Germania.

Krasnoselski: "Chișinaul blocheaza livrarea de echipament medical in Transnistria"

13:20, 17.02.2024 - Chișinaul blocheaza furnizarea de echipamente medicale catre Transnistria. Acest lucru a fost declarat de așa-zisul președinte al regiunii nerecunoscute RMN, Vadim Krasnoselski. In acest sens, el a cerut Comitetului Internațional al Crucii Roșii și Organizației Mondiale a Sanatații (OMS) sa contribuie…

Ziua de Lupta impotriva Cancerului/ Mahler: Aerul curat – solutia pentru un plaman sanatos; cancerul pulmonar – cea mai mare mortalitate

00:55, 05.02.2024 - Cancerul care induce cea mai mare mortalitate este cel pulmonar, iar aerul curat este solutia pentru un plaman sanatos, fiecare respiratie contand, a transmis, duminica, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?