Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU avertizează regimul militar din Myanmar că vor exista "consecințe grave"

Publicat:

ONU a avertizat regimul militar din Myanmar ca vor exista "consecințe grave" pentru reprimarea brutala a protestelor impotriva loviturii de stat care a inlaturat democrația fragila condusa de , informeaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave

10:35, 25.05.2024 - V-ati simtit vreodata coplesiti de probleme si ati decis ca rezolvarea consta in mancare? V-ati gasit vreodata mancand fara ca de fapt sa simtiti foame? The post CONSECINȚE Mancatul emoțional poate avea consecințe grave first appeared on Informatia Zilei .

Israelul avertizeaza Irlanda, Spania și Norvegia ca recunoașterea statului Palestina va avea „consecințe grave”

20:01, 23.05.2024 - Ministerul de Externe israelian i-a prevenit joi pe ambasadorii Irlandei, Spaniei si Norvegiei ca recunoasterea statului Palestina de catre tarile lor va avea „consecinte grave”, transmit AFP si EFE, citate de Agerpres.

China a lansat o misiune spațiala pe fața intunecata a Lunii. SUA avertizeaza ca „programul spatial civil e de fapt un program militar”

15:55, 03.05.2024 - China a lansat vineri o sonda pentru a colecta esantioane de pe fata ascunsa a Lunii, o premiera mondiala, care ar reprezenta o mare reusita pentru ambitiosul program spatial al acestei tari, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Horoscopul lunii mai 2024: surprize și schimbari pentru toate zodiile. Cine nu e atent poate suporta consecințe grave

16:10, 29.04.2024 - Doar luni și marți ne mai despart de ultima luna din aceasta primavara, insa ne așteapta o perioada cu adevarat intensa. Sunt anunțate schimbari și multe surprize. Astrologul Click!, Lorina, explica ce indica astrele.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Aung San Suu Kyi, transferata din inchisoare in arest la domiciliu

11:15, 17.04.2024 - Lidera opozitiei din Myanmar, Aung San Suu Kyi, a fost transferata de junta aflata la putere din inchisoare in arest la domiciliu, a declarat miercuri citata de AFP, potrivit Agerpres. Aung San Suu Kyi (78 de ani) a fost condamnata la 27 de ani de inchisoare dupa lovitura de stat organizata de junta…

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

Presedintele Azerbaidjanului avertizeaza Occidentul sa nu foloseasca Armenia drept avanpost militar: „Vor fi consecințe”

21:40, 05.04.2024 - Presedintele Azerbaidjanului, Gaidar Aliev, a avertizat vineri Occidentul sa nu transforme Armenia intr-un „avanpost militar” in Caucazul de Sud, in urma unei reuniuni la nivel inalt a Armeniei cu SUA si cu UE, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?