Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMV Petrom: Activitatea în zonele de producţie din Upstream, în rafinărie şi în centrala electrică a fost organizată astfel încât să asigure continuitatea operaţiunilor; ne confruntăm cu o situaţie globală fără precedent

Publicat:

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de , a anuntat vineri ca a implementat o serie de masuri pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor si pentru a proteja sanatatea angajatilor si clientilor, sustinand efortul autoritatilor si al populatiei de a combate raspandirea coronavirusului Covid-19, compania precizand ca activitatea in zonele de productie din Upstream, in rafinarie si in centrala electrica a fost organizata astfel incat sa asigure continuitatea operatiunilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

E.ON Romania primeste 300 de cereri de conectare pe saptamana din partea prosumatorilor

18:41, 09.04.2024 - E.ON Romania primeste 300 de cereri de conectare pe saptamana din partea prosumatorilor, fata de 10 cereri pe saptamana la inceputul anului, a declarat, luni, Volker Raffel, CEO E.ON Romania, prezent la dezbaterea "Schimbari geopolitice in Europa de Sud-Est", organizata de AHK Romania.

Praful saharian revine in forța in Europa: zonele afectate și avertismentul specialiștilor

15:21, 08.04.2024 - Enervantul praf saharian revine in forța in Europa: zonele afectateUn nor de praf din Sahara „excepțional de dens” ajunge in Europa, relateaza Mediafax. Avertismentul vine de la Serviciul Copernicus de Monitorizare a Atmosferei (CAMS) al Uniunii Europene. Norul va reduce vizibilitatea și va acoperi…

UE pedepsește Romania pentru istoria sa de 150 de ani de extracție a petrolului și gazelor: Petrom și Romgaz sunt obligate sa asigure o cincime din toata capacitatea de stocare a CO2 din Europa, costurile sunt de miliarde de euro

13:10, 03.04.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Petrom și Romgaz, cei doi producatori de petrol și gaze ai Romaniei, vor fi obligați ca, la nivelul anului 2030, sa asigure in țara o capacitate de stocare de a dioxidului de carbon in Romania care sa asigure depozitarea subterana a 9 milioane de tone de CO2 pe an, potrivit…

Tipuri de panouri solare. Ce trebuie sa știi despre energia solara?

09:55, 03.04.2024 - Tot mai mulți oameni cauta surse alternative pentru consumul de electricitate, fie pentru a cheltui mai puțin, fie pentru a proteja mediul inconjurator. Energia solara este una dintre cele mai populare surse alternative, oferind atat beneficii economice, cat și ecologice. Romania se claseaza pe locul…

Prețuri tot mai mici la energie electrica in vestul Europei. Romania este printre cei scumpi

21:05, 27.03.2024 - Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele spot din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate, prețurile au scazut atat de mult incat, zile la rand, energia este tranzacționata la valori extrem de mici, ajungand miercuri la un nivel mediu de doar 1 euro. Aceasta tendința…

Vanzarile de arme au depasit 597 miliarde USD. Romania, in topul cumparatorilor de tehnica militara – EXCLUSIV

18:30, 18.03.2024 - Veniturile din vanzarile de arme și servicii militare inregistrate de catre cele mai mari 100 de companii de pe mapamond au totalizat, in 2022, suma de 597,220 miliarde USD, potrivit unei analize a Institutului Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI). Romania nu apare in topul marilor…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?