Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul dorit de PDL, nevalidat în CL Bârlad

Publicat:

Validarea lui in , adica o, aparent, simpla formalitate, nu s-a infaptuit in ultima sedinta din acest an, desfasurata ieri. Asta desi, pana la reunirea alesilor in plen, totul parea sa indice ca Spiridon, numit de pe listele vechiului PDL pentru a-i lua locul lui , va depune juramantul. Nu a fost deloc asa. Mai intai, comisia juridica a dat aviz nefavorabil, pe motiv ca la mapa de sedinta nu au fost depuse toate documentele din care sa reiasa ca Spiridon e urmatorul pe lista si nu alte persoane. Dupa cateva minute in care comisia de validare a…

Citeste articolul mai departe pe obiectivvaslui.ro…  

Sursa articol: obiectivvaslui.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ordinea de zi a sedintei ordinare a CLM, suplimentata: Inainte de alegeri, primarul propune fuziunea dintre Confort Urban si Administratia Fondului Imobiliar! (DOCUMENTE)

19:05, 29.05.2024 - Se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, joi, 30.05.2024, ora 14.00.Sedinta se va desfasura prin mijloace electronice, printr o platforma online de videoconferinta. Ordinea de zi a fost suplimentata. Proiect ordine de zi suplimentara Proiect de hotarare nr. 248 2024…

Consiliul local al municipiului Constanta, convocat in sedinta! Mai multe proiecte, pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

14:50, 24.05.2024 - Se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, joi , 30.05.2024, ora 14 00.Sedinta se va desfasura prin mijloace electronice, printr o platforma online de videoconferinta. Aprobarea procesului verbal al sedintei ordinare a Consiliului local al municipiului Constanta din data…

In atentia consilierilor locali: Doua locuinte sociale vor fi repartizate catre cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

13:06, 22.04.2024 - Vineri, 26 aprilie 2024, este convocata sedinta ordinara a Consiliului local al municipiului Constanta, cu incepere de la ora 10:00. Sedinta se va desfasura prin mijloace electronice, printr o platforma online de videoconferinta. Pe masa consilierilor se afla 66 de proiecte, printre care Proiect de…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.


Ce parere ai despre aceasta stire?