Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul de ştiinţă francez care a promovat tratamentul controversat cu hidroxiclorochină, împotriva Covid-19, ar putea fi obligat să renunţe la cercetări

Publicat:

Cercetatorul francez ce a promovat tratamentul anti-COVID-19 cu hidroxiclorochina, un medicament pentru malarie, pe tot parcursul pandemiei, risca sa fie inlocuit de la conducerea institutului de cercetare a bolilor infectioase pe care l-a fondat din cauza acuzatiilor ca ar fi alimentat teorii ale conspiratiei, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

Scandalul care zdruncina industria big pharma din toata lumea: Un gigant farmaceutic a dat in judecata Pfizer din cauza vaccinurilor impotriva COVID-19

21:45, 25.04.2024 - Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata alianta Pfizer-BioNTech intr-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat vaccinul lor impotriva COVID-19, informeaza…

Un cercetator franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știința” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului

00:15, 15.04.2024 - Michel Sadelain, inginer genetician franco-canadian, a primit un ”Oscar pentru știința”, pentru cercetarile sale care au facut posibila programarea celulelor sistemului imunitar pentru a lupta impotriva cancerului. Cercetatorul a fost distins cu Premiul Breakthrough – un Oscar pentru știința – in cadrul…

A fost descoperit un efect pe termen lung al Covid: ce inseamna 'ceața cerebrala'

07:30, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea…

Suporterii s-au ridicat impotriva patronului: „Știința nu e jucaria familiei tale”

12:50, 28.02.2024 - Peluza Sud Craiova, grupul Boys, a protestat dupa 1-1 cu Poli Iași impotriva patronului lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. FCU Craiova este in picaj dupa trei eșecuri consecutive și remiza de marți, cu Poli Iași (1-1). Partida la finele careia patronul Adrian Mititelu a decis sa-l demita pe antrenorul…

(video) Pediatrul Mihai Stratulat nu s-a vaccinat impotriva Covid: S-a facut o greșeala enorma

12:00, 26.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Moldova, Mihai Stratulat, nu s-a vaccinat impotriva Covid-19. In cadrul emisiunii Morari live, medicul a explicat de ce nu a facut acest lucru: S-a facut o greșeala enorma. Luand in considerație ca deja erau studii care demonstrau ca 85% din populația globului…

Japonia pregatește lansarea primului satelit din lemn din lume pentru a lupta impotriva poluarii spațiale

12:00, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume - un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?