Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul de afaceri care ar fi ordonat uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciack a fost arestat

Publicat:

Omul de afaceri , care ar fi ordonat uciderea jurnalistului slovac , a fost arestat. Afaceristul are investiții in industria medicala, bancara, imobiliara și aeronautica.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnii, au estimat serviciile secrete americane

15:45, 27.04.2024 - Agentiile de informatii americane au stabilit ca, probabil, presedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnii intr-o colonie penitenciara dincolo de Cercul Arctic in februarie, a relatat Wall Street Journal, preluat de Reuters.

Moartea lui Navalnai, reconsiderata. Probabil Putin nu a ordonat uciderea

13:20, 27.04.2024 - Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnai intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat sambata Wall Street Journal – transmite Reuters. Navalnai, in varsta de 47 de ani…

Serviciile secrete americane: 'Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai' (WSJ)

13:20, 27.04.2024 - Serviciile secrete americane: „Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai”Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnai intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat…

Rasturnare de situație in cazul morții lui Navalnii. Serviciile secrete americane spun ca „probabil” Putin nu a ordonat uciderea lui

12:40, 27.04.2024 - Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnii intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat sambata Wall Street Journal, transmite Reuters.

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mesajul familiei jurnalistului Evan Gershkovich, arestat anul trecut in Rusia sub acuzatia de spionaj

14:30, 29.03.2024 - La un an de la arestarea sa in Rusia pentru spionaj, publicatia Wall Street Journal a publicat vineri o scrisoare deschisa a familiei jurnalistului american Evan Gershkovich, arestat in Rusia sub acuzatia de spionaj.

Kremlinul respinge drept „nefondate" acuzatiile Iuliei Navalnaia potrivit carora Putin a ordonat uciderea lui Navalnii

16:45, 20.02.2024 - Kremlinul a calificat marti drept „grosiere si nefondate” acuzatiile vaduvei lui Aleksei Navalnii, Iulia, potrivit carora presedintele Vladimir Putin a dat ordin ca sotul ei, principalul opozant al regimului rus, sa fie ucis in inchisoare, relateaza AFP.

Proxenet din Caracalm arestat in urma descinderilor. Avea femei „la lucru“ in doua apartamente inchiriate

18:50, 13.02.2024 - Un barbat in varsta de 38 ani din Caracal a fost reținut, luni, 12 februarie 2024, in urma mai multor percheziții din Olt. Barbatul, care exploata femei din localitate și din comunele vecine, a fost arestat preventiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?