Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omar Sharif, actorul care l-a interpretat pe "Doctor Zhivago", a murit la vârsta de 83 de ani

Publicat:

Actorul egiptean , nascut , celebru pentru roluri din filme precum "Lawrence al Arabiei" si "", a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, scrie Mediafax.

"A incetat din viața in dupa-amiaza aceasta, din cauza unei crize cardiace, la Cairo. Era internat intr-un spital specializat pentru pacienții bolnavi de Alzheimer", a menționat agentul sau .

și soția sa , de care a divorțat in 1974, au realizat mai multe filme impreuna, printre care provocatoarea melodrama "Sleepless" (1957) si o versiune…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

07:55, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Bolile neurologice au devenit principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate

03:35, 19.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum ar fi dementa de tip Alzheimer, migrenele sau consecintele unui accident vascular cerebral, au ajuns in prezent principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate, conform unui studiu publicat vineri

4 motive pentru a cumpara jocuri de societate

14:25, 06.03.2024 - Te intrebi daca merita sau nu sa investești in a achiziționa jocuri de societate? Fie ca sunt pentru copii sau pentru adulți, jocurile de societate iți pot aduce o serie de beneficii. Principalul lor scop, așa cum sugereaza și numele, este acela de a facilita socializarea, insa, in afara de acest aspect,…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

Persoanele cu aceste profesii risca sa dezvolte demența! Legatura nebanuita dintre aceste meserii și boala: ce spun experții

22:36, 15.02.2024 - Profesorul de neurologie David Raichlen, specializat in biologia umana și evoluție, la Universitatea din California de Sud, a impartașit aceasta avertizare alarmanta intr-un episod recent al podcastului lui Steven Bartlett, „Diary of a CEO".Profesorul Raichlen, ale carui cercetari includ legaturile…

Geert Wilders vrea ca partidele olandeze sa exploreze „forme neconvenționale” de guvernare, dupa ce formarea unei coaliții a eșuat: „Toate opțiunile sunt pe masa”

15:30, 14.02.2024 - Liderul extremei-drepte olandeze, Geert Wilders, a afirmat miercuri, 14 februarie, ca partidele din țara trebuie sa exploreze forme neconvenționale de guvernare pentru a forma o coaliție guvernamentala viabila, in condițiile in care un guvern majoritar tradițional pare imposibil de format, informeaza…

Actualitate medicala/ Alcoolul in exces creste cu 30% riscul de Alzheimer

00:45, 13.02.2024 - • Frecvența consumul excesiv de alcool in Romania este peste media europeana Exista numeroase studii care susțin legatura puternica dintre consumul de alcool și boala Alzheimer. Consumul cronic de alcool pe o perioada indelungata poate cauza leziuni cerebrale ireversibile care pot duce la Alzheimer…

Un nou studiu scoate la iveala detalii controversate: boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

05:26, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer.Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele…


Ce parere ai despre aceasta stire?