Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olympique Lyon, penalizată cu un punct după ce Dimitri Payet (Marseille) a fost lovit cu o sticlă în cap

Publicat:

a fost penalizata cu un punct, miercuri, de Comisia de Disciplina a de Fotbal (LFP) din Franta, dupa incidentele de la meciul cu , informeaza lequipe.fr.
Partida se va rejuca la Lyon, fara spectatori, la o data care va fi anuntata ulterior.
La 21 noiembrie, partida de la Lyon a fost suspendata dupa ce mijlocasul de la oaspeti a fost lovit în cap cu o sticla plina cu apa aruncata din tribuna. Incidentul a avut loc în minutul 5, când Payet se pregatea sa execute un corner.
Olympique Lyon ocupa în…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa drastica pentru fotbalistul lui Dinamo care și-a lovit un adversar in cap cu piciorul

12:31, 01.05.2024 - Hakim Abdallah, atacantul echipei Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani (etapa a șasea din play-out-ul SuperLigii).

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

A venit decizia Comisiei de Recurs a LPF dupa apelul lui Dinamo » Ce se intampla cu suspendarea „cainilor”

18:05, 04.04.2024 - Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a dat o decizie dupa apelul facut de Dinamo in cazul suspendarii de 4 etape dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad, de pe 8 martie. Forul a amanat judecarea apelului lui Dinamo. „Cainii” au facut recurs dupa ce au primit 4 etape de suspendare din…

Dezastru pentru Boloni in Franța » Rezultat neverosimil dupa 16 minute

18:40, 30.03.2024 - Metz, formația antrenata de Ladislau Boloni, o infrunta pe AS Monaco in runda cu numarul 27 din Ligue 1. Partida a inceput la ora 18:00 și poate fi urmarita in format liveTEXT pe GSP.ro. Metz - AS Monaco, LIVE Ladislau Boloni are o misiune infernala in ultimele 8 runde din Ligue 1. Metz, formația pe…

FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon

11:41, 28.03.2024 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca Dinamo și UTA sa primeasca pedeapsa maxima dupa incidentele care au avut loc intre fani la meciul direct. The post FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Cluburile Dinamo si UTA, sanctionate drastic

17:55, 27.03.2024 - Cluburile Dinamo Bucuresti si UTA Arad au fost sanctionate drastic, miercuri, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal sa dispute fiecare patru meciuri fara spectatori, in urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Superligii. Totodata, cele doua cluburi au fost amendate…

Dinamo, sancționata de LPF - Fara fani pe terenul propriu pana la finalul play-out-ului

16:05, 27.03.2024 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca Dinamo și UTA sa primeasca pedeapsa maxima dupa incidentele care au avut loc intre fani la meciul direct. Vorbim despre cate patru etape fara spectactori și o amenda de cate 100.000 de lei.

Comisia de disciplina - Amenda de 60.000 de lei pentru Rapid si interzicerea publicului in mai multe sectoare

18:15, 13.03.2024 - Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis, miercuri, sanctionarea echipei Rapid cu penalitate sportiva de 60.000 de lei si inchiderea mai multor sectoare din peluza stadionului in care stau membrii galeriei giulestene, la partida cu Farul Constanta, de vineri, din prima etapa a play-off-ului…


Ce parere ai despre aceasta stire?