Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OLĂROIU a declanşat un SCANDAL URIAŞ între ARABI

Publicat:

va disputa un meci crucial cu Japonia, astfel ca si-a dorit ca Al-Qahtani sa fie prezent si la amicalul cu , scrie ziare.com.

In presa araba au aparut informatii conform carora Rijkaard ar fi cerut interventia unor seici pentru ca atacantul sau sa fie lasat la lot, dar Olaroiu a fost de neinduplecat. Refuzul lui Olaroiu nu le-a cazut insa deloc bine seicilor, care promit masuri dure.

"Problema cu Al-Qahtani este simpla. Ne-au cerut sa-i dam drumul, dar cum amicalul cu nu a fost programat la o data…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș intre Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi, inainte de meciul PSG - Toulouse: „Pereții se zguduiau”

08:35, 14.05.2024 - Kylian Mbappe a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni dupa ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului. La scurt timp, superstarul francez a evoluat in ultimul meci de ”Parc des Princes”, scor 1-3 cu Toulouse, scrie digisport.ro .

Scandal politic uriaș inainte de finala Eurovision. Concurentul Olandei, descalificat și interogat de poliție. Israelul a fost huiduit in semifinale.

16:35, 11.05.2024 - Artistul olandez Joost Klein nu va participa la finala Eurovision de sambata seara. Decizia a fost luata de Uniunea Europeana de Radiodifuziune dupa ce o femeie din echipa de producție a scris o plangere pe numele artistului.

PSD și PNL s-au blocat in birocrație și au declanșat un scandal uriaș / Primaria Ploiești și CJ Prahova se acuza reciproc pentru ratarea unei finantari

16:46, 08.04.2024 - Primaria Municipiului Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova se acuza reciproc pentru ratarea unei finantari asigurate prin Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru realizarea unui sistem de canalizare si a unei statii de epurare in cartierul Mitica Apostol din Ploiesti.

Scandal uriaș in gașca Zurli! Fondatoarea trupei, pusa la zid de bucatarașul Lulu, dupa plecarea lui: ,,Totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pamant"

12:36, 20.03.2024 - La inceputul lunii martie, trei membri care faceau parte din cunoscuta trupa pentru copii Gașca Zurli, Vero Caliman, cunoscuta sub numele „Fetița Zurli”, Ionuț Varodi, alias „Bucatarașul Lulu”, dar și Razvan Marin, interpretul personajului Truli, au decis sa renunțe la proiect.Deși fondatoarea trupei,…

Arabia Saudita a pus in mișcare un plan uriaș și joaca alaturi de un mare gigant

08:55, 11.03.2024 - Directorul general al grupului producator de petrol Saudi Aramco, Amin Nasser, a declarat duminica ca gigantul petrolier saudit cauta noi oportunitati de a investi in China, unde a spus ca cererea de petrol este solida si in crestere, transmite Reuters. Aramco, detinut de stat, si-a intensificat…

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Un scandal uriaș a bubuit in Spania: Pedro Sanchez este cu spatele la zid in 'combinația Kaldo'

23:40, 06.03.2024 - Guvernul spaniol al socialistului Pedro Sanchez se impotmoleste pe zi ce trece intr-un scandal de coruptie cu privire la contracte de achizitie de masti sanitare in timpul pandemiei Covid-19, relateaza AFP, informeaza News.ro. Presedinta Congresului Deputatilor, al treilea om in stat, socialista Francina…

Numiri politice la varful UE! Von der Leyen, implicata intr-un scandal uriaș: salariu de peste 18.000 de euro

18:35, 29.02.2024 - Numirea eurodeputatului german Markus Pieper, membru al Uniunii Crestin-Democrate germane (CDU), in rolul de reprezentant al UE pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) este in curs de examinare, in urma criticilor privind modul in care a fost numit, relateaza joi DPA, informeaza Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?