Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial SUA: Președintele Donald Trump este „iritat” pe China şi nu mai consideră important acordul comercial bilateral

Publicat:

Presedintele american Donald Trump, este atat de "iritat" pe Beijing din cauza crizei coronavirusului a altor probleme incat nu mai considera atat de important acordul comercial bilateral, afirma consilierul prezidential , indemnand astfel companiile americane din China sa revina in .

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Blinken se deplaseaza saptamana viitoare in China

10:16, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China, transmite duminica dpa, potrivit Agerpers.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

China inmoaie tonul

06:50, 17.04.2024 - Ministrul chinez al apararii, Dong Jun, a lansat un apel la mai multa „incredere” intre Beijing si Washington in cursul unei discutii cu omologul sau american, Loyd Austin, prima la acest nivel dupa un an si jumatate, in pofida unor unor tensiuni inca foarte puternice, scrie AFP. China si Statele Unite…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Națiunile Unite adopta prima rezoluție la nivel global pentru siguranța inteligenței artificiale

10:40, 22.03.2024 - Adunarea Generala a Națiunilor Unite a adoptat joi, cu unanimitate, prima rezoluție globala cu privire la inteligența artificiala , care incurajeaza țarile membre sa ia masuri pentru a proteja drepturile omului, datele personale ale cetațenilor și sa monitorizeze inteligența artificiala pentru potențialele…

Putin a aprobat vanzarea diviziei din Rusia a HSBC catre banca privata rusa Expobank

06:56, 20.02.2024 - HSBC a declarat in iunie 2022 ca a convenit sa vanda un pachet de 100% din unitate, HSBC Bank (RR) LLC, catre Expobank. Moscova a inasprit constant restrictiile privind vanzarile de active straine, de atunci, bancile cerand aprobarea presedintelui Putin pentru orice tranzactie. HSBC si Expobank nu au…

Oficial ONU cere prevenirea escaladarii tensiunilor in Orientul Mijlociu

10:15, 06.02.2024 - Un inalt oficial al ONU a cerut luni „tuturor parților” sa previna o noua escaladare a tensiunilor in Orientul Mijlociu, la o reuniune a Consiliului de Securitate in care China și Rusia au acuzat Statele Unite ca ar alimenta conflictul, transmite Agerpres.ro. „Facem apel la Consiliu sa continue sa coopereze…


Ce parere ai despre aceasta stire?