Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ochelari cu personalitate, afacere pe măsură! [VIDEO]

Publicat:

Povestea de succes a Cristinei Mureșan. Cristina Mureșan este deja un mic ”brand” local. Cand cineva iți vede rama cocheta de ochelari, nu e o reacție neobișnuita daca cumva ești intrebat ”E de la Cristina?”.

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANUNȚ PRELUNGIRE nr.2- APEL DE SELECȚIE NR. 1/2024 PENTRU MASURA M9/6A – “Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole”.

09:00, 24.05.2024 - Eveniment ANUNȚ PRELUNGIRE nr.2- APEL DE SELECȚIE NR. 1/2024 PENTRU MASURA M9/6A – “Sprijin pentru infiintarea de activitati neagricole”. mai 24, 2024 08:00 GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA“DE LA SAI LA CALMATUI” ANUNȚ PRELUNGIRE nr.2- APEL DE SELECȚIE NR. 1/2024 PENTRU MASURA          …

Asigurare obligatorie pentru bicicliști: In ce oraș spaniol vor sa impuna masura

20:46, 20.05.2024 - Masura privind introducerea asigurarii obligatorii pentru bicicliști face parte dintr-o reacție din ce in ce mai violenta in Spania și in Europa impotriva bicicliștilor, care a dus la eliminarea noilor piste de biciclete și la acuzații de utilizare abuziva a fondurilor UE de catre orașe. Primaria orașului…

Michael Topolinski (MetaWealth), afacere de 20 milioane EUR cu One United

11:35, 07.05.2024 - Startup-ul de tehnologie financiara (fintech) MetaWealth, co-fondat de investitorul canadian Michael Topolinski, și compania romaneasca de imobiliare One United Properties anunța, marți, un acord-cadru de 20 milioane EUR pentru apartamente de inchiriat.

INTERVIU JA cu dr. Octavian Marius Crețu: „Mi-am dedicat intreaga activitate pacienților”

10:36, 04.04.2024 - Personalitate a lumii medicale timișorene, profesorul universitar dr. Octavian Marius Crețu, rectorul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se simte in continuare extrem de legat de Arad.

Cea mai proasta afacere a Rusiei: A vandut Alaska americanilor pe o suma simbolica - 5 dolari metrul patrat. Negocierea, purtata de un roman

09:45, 30.03.2024 - La 30 martie 1867, Statele Unite au cumparat Alaska și insulele Aleutine de la Rusia cu 7,2 milioane de dolari, in condițiile in care și terenurile neproductive din Siberia erau de o mie de ori mai scumpe.

Banc: „Porți ochelari?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:46, 06.03.2024 - Este miercuri si ne aflam la mijlocul saptamanii, astfel ca noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

VIDEO Ce ar trebui sa știe un intreprinzator incepator? Ne raspunde expertul CECAR Sorin Basca

10:15, 04.03.2024 - Foarte mulți romani iși doresc sa aiba propria afacere Mai ales tinerii care termina acum o școala, o facultate. Iși doresc sa fie propriul stapan. Dar, ce ar trebui sa știe un intreprinzator incepator? Pentru ca exista riscul de a prabuși foarte rapid un business. La aceasta intrebare ne-a raspuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?