Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Occidentul ingrijorat din cauza unor fotografii

Publicat:

pentru (AIEA) a exercitat presiuni asupra Iranului sa permita inspectorilor sai sa viziteze complexul militar, cunoscut drept Parchin, despre care AIEA crede ca ar fi fost implicat in testarea unor explozivi puternici, folositi pentru simularea unei detonari nucleare.

Institutul pentru Stiinta si (ISIS) a postat miercuri imagini din satelit, realizate la 25 mai, care par sa arate distrugerea a doua cladiri la Parchin si folosirea unor utilaje grele pentru a muta pamantul si echipamentul.

Aceste activitati aveau…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

AIEA: Iranul crește stocul de uraniu imbogațit și a ajuns aproape de gradul necesar pentru a face bomba atomica

15:30, 28.05.2024 - Iranul are 142,1 kilograme de uraniu imbogațit cu pana la 60%, la care, teoretic, este posibila crearea unei arme atomice, daca materialul este imbogațit in continuare, pana la 90%, scrie Associated Press, care citeaza ultimul raport al Agenția Internaționala pentru Energie Atomica (AIEA).Iranul și-a…

Apariția cancerului poate fi asociata cu o dieta nesanatoasa? Ce au descoperit oamenii de știința

13:35, 06.05.2024 - Un nou studiu realizat de oamenii de știința de la Institutul de Științe Oncologice din Singapore arunca o lumina noua asupra relației dintre metabolismul glucozei și dezvoltarea cancerului.

„Uita-ma“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoaca victimelor. Ce masuri ia Occidentul

06:40, 23.04.2024 - Drogul violului este foarte periculos deoarece nu are nici gust, nici miros, nici culoare. De asemenea, este un drog foarte usor de procurat, atrag atenția experții, care completeaza ca victimele sufera de amnezie dupa ce inghit „pastila uita-ma“, astfel ca a doua zi nu știu nimic.

Zboruri suspendate din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

21:55, 19.04.2024 - Mai multe companii aeriene au schimbat vineri rutele de zbor deasupra Iranului, au anulat unele curse, le-au deviat pe altele catre aeroporturi alternative sau au intors avioanele la punctele de plecare.

AIEA anunța ca nu exista daune la instalațiile nucleare iraniene in urma atacului cu drone

10:21, 19.04.2024 - Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) a confirmat vineri ca nu au fost provocate daune instalatiilor nucleare ale Iranului dupa presupusul atac efectuat de Israel in zorii zilei in centrul Iranului, informeaza EFE.

Occidentul nu e pregatit de un razboi de uzura cu Rusia. Putin a furat startul

06:50, 01.04.2024 - Occidentul nu este pregatit in acest moment pentru un razboi de uzura convențional cu Rusia, scrie, intr-o ampla analiza pentru Institutul pentru Studii Strategice de la Londra (RUSI), Alex Vershinin, locotenent-colone in retragere .

Bancherii spulbera visul frumos al celor mai importante țari de pe glob: posibile probleme și pentru Romania

09:30, 23.03.2024 - Bancherii spulbera visul frumos al celor mai importante țari de pe globReprezentantii energiei nucleare se reunesc saptamana aceasta la Bruxelles pe fondul unui val de sprijin al opiniei publice pentru centralele atomice, insa s-au lovit de reactia timida a bancherilor care au venit cu nota de plata…

Aeroportul Cardiff a fost evacuat din cauza unei scurgeri de gaz. O persoana a ajuns la spital

16:26, 21.03.2024 - Fotografii cu pasageri care parasesc in graba zona de aterizare a Aeroportului Cardiff si mesaje privind intarzierea zborurilor au inceput sa circule joi de dimineata pe retelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?